Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Originálne a kreatívne inšpirácie na detské izby

Posteľ

Uložte dieťa do priestrannej a hlavne ,,inej“ postele a garantujeme vám, že nebude mať problém so spánkom. A dokonca v nej bude tráviť čas aj mimo neho – pre chlapcov predsa nie je nič lepšie ako mať svoje auto ,,zaparkované“ priamo v strede izby. Populárne sa stávajú aj konštrukcie domčekov.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Emilie (@emilie_trlay),

Tieto domčeky sú univerzálne. Môžete ich zadovážiť ako do chlapčenskej, tak aj dievčenskej izby. Záleží len na Vás ako ich vyzdobíte.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Home Organization & Decor (@thatorganizedhome),

Decentnejší variant pre staršie deti predstavuje napríklad posteľ ,,zavesená na balóne“. Veď ,,mať v hlavu v oblakoch“ je pre nich príznačné 🙂 A čo tak zakomponovať posteľ do hradu so šmýkačkou? Po takom športovom výkone sa na ňu hneď zvalia a zaspia.

posteľ tvare balóna
https://creapills.com/chambres-enfants-creatives-univers-20191214
Steny

Zabudnite na čisto biele steny. Ak sa niekde môžete ,,pohrať“ s farbami a motívmi – sú to práve steny detských izieb. A nielen s farbami. Ak vaše deťúrence neobsedia, môžete im vymyslieť aktivitu – lozenie po stene. Nezabudnite však, kvôli možným pádom, zakomponovať niečo mäkké popod ne.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra (@prairie_charm),

Úložné priestory

Či máte chlapca alebo dievča, jedno majú spoločné – vlastnia veľa veľa veľa hračiek. Všade prítomné, väčšinou voľne pohodené, ale keď príde reč na upratanie – kam s nimi? Je veľa možností – skrine, zásuvky, poličky, úložné boxy. Tie tu síce boli už predtým, ale novodobý dizajn myslí na originalitu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Newbie Kristiansand (@560inspo),

Či už budú s obrázkami, pekne podsvietené alebo uložené na regáloch vo veľkých boxoch – zorganizujú, alebo skryjú detské veci a oblečenie, takže návšteva môže bez problémov vstúpiť (bez toho aby šliapla na kocku lega ;)).

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fantasyroom (@my_fantasyroom),

Každé dieťa potrebuje vlastný priestor, svoje ,,útočisko“, kde si bude ,,kraľovať“. Preto ho potešte a skúste vniesť do súčasnej izby niečo z navrhnutých prvkov. Nám len dajte vedieť ako sa to vyplatilo.

Domi.Ce

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie