Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

TOP 10 robotov, ktoré zvládnu prácu doma za vás

Ubtech Lynx

Lynx je humanoidný robot, o ktorom sa neraz napísalo, že priviedol Amazon Alexu k životu. Pre tých, ktorý nevedia, Alexa je virtuálny asistent, s ktorým komunikujete pomocou hlasu a smartfónu. Lynx disponuje všetkými benefitmi Alexy, no zároveň využíva tvárovú detekciu a pohyb. Vždy vás pekne pozdraví, informuje o najnovších správach a udalostiach, pustí vám hudbu a zapamätá si všetko, čo potrebujete.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa dillonchan VLOG (@dillonchanvlog),

Asus Zenbo

Inteligentný Zenbo zvládne pomoc aj zábavu. Robot sa postupne od vás učí, prispôsobuje sa vašej rutine a dokonca s vami zdieľa emócie. Ovláda inteligentné zariadenia v domácnosti, funguje ako bezpečnostný systém, no dokonca zvládne vašim deťom prečítať aj rozprávku na dobrú noc.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ASUS North America (@asususa),

Roomba

S Roomba robotom ste sa už pravdepodobne stretli. Automatický vysávač od iRobot, ktorý za 18 rokov stále vylepšuje svoje kvality. Dnes môže byť pripojený na Wi-Fi a hlasového asistenta. Celkom sám dokáže vysať celý byt, pričom si zapamätá tie najšpinavšie miesta, ktorým sa potom venuje detailnejšie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Federica Mamma di Tre (@mum_needs_coffee),

Alfawise Magnetic

Nielen vysávanie, dokonca aj čistenie okien. Alfawise Magnetic sa prisaje na okná a neodlepí sa, kým ich poriadne nevyleští.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ❕ Cooking + Interior + ? + ? (@_homedesserts),

Vďaka technológiám ide dnes všetko ľahšie. Nemôžeme však opomenúť ani aplikácie, ktoré nám uľahčujú život rovnako ako roboty. Napríklad aplikácia Wilio vám pomôže nájsť remeselníka.

Ballie

Samsung predstavil životného spoločníka, ktorý svojim zjavom pripomína malú žltú loptu. Umelá inteligencia, ktorú nazvali Ballie, využíva kameru na rozoznanie príkazu a prípadnú odpoveď. Poslúži vám napríklad ako budík, fitness tréner, osobný fotograf a kameraman, no hravo zvládne ovládať aj ostatné smart spotrebiče.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Artificial Intelligence #AI (@artificialintelligence_ml),

Rollbot

Rollbot s rozkošným vzhľadom macka, ktorý vám pomôže z ošemetnej situácie. Vďaka ovládaniu cez váš smartfón, vám prinesie wc papier vždy, keď je treba.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ViaTec (@viatecnologica),

Worx Landroid

Čerstvo pokosený trávnik každý deň? Áno, ak máte tohto pomocníka. Landroid je navrhnutý tak, aby každý deň vyštartoval zo svojej stanice, jemne osekal trávnik a potom sa opäť vrátil na nabíjanie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa OPE Reviews (@opereviews),

Dolphin Nautilus

Pomocník, ktorý vysáva a čistí dno každého bazéna. Dolphin Nautilus využíva GPS, aby nevynechal ani jeden centimeter plochy. Takto si môžete vychutnať letné osvieženie bez zbytočnej roboty.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ousslander (@ousslander),

Budgee

„Kiež by som mal/mala viac rúk?“ S Budgee túto vetu už viac nevyslovíte. Pracovitý robot, ktorý vám bude vždy v pätách a pripravený odniesť ČOKOĽVEK.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Iversen (@martin_iversen),

Pillo Health

Inteligentný pomocník s rozkošným výzorom, ktorý dbá o zdravie celej vašej rodiny. Pillo má vďaka hlasovej a tvárovej detekcii vždy prehľad o vašom zdravotnom stave, pripomenie a nadávkuje vám vaše lieky a vitamíny a dokonca odpovie na všetky otázky o zdraví.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beevam | Arch & Design & Home (@beevam.sk),

Čo hovoríte na týchto moderných parťákov? Zišiel by sa vám alebo niekomu z vašich blízkych? Pošlite mu článok nech si vyberie!

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie