Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Nová kúpeľňa? Tento showroom zmení nakupovanie na zážitok

Určite budete súhlasiť, že kúpeľňa je omnoho viac než len miestnosť, kde sa umývame. Práve preto je dôležité zariadiť ju tak, aby bola príjemná, funkčná a maximálne prispôsobená vašim potrebám.

Rekonštrukcia bez stresu a hodín vyberania

Rekonštrukcia kúpeľne môže byť zábava, ale aj veľký stres. Ak si chcete pri tvorbe vašej novej oázy relaxu dopriať dostatok časuvyhnúť sa hodinám stráveným v kúpeľňových štúdiách, všetko potrebné môžete vďaka virtuálnemu showroomu vybaviť aj z pohodlia svojej obývačky.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa K.R.T – Pekné kúpeľne (@krt_peknekupelne)

Nakupovanie zážitkom vďaka virtuálnemu showroomu

Výhody interaktívneho 3D showroomu oceníte nielen v pandemickej situácii. Vďaka najmodernejšej technológii skenovania budete mať aj vo virtuálnom priestore pocit, ako by ste sa nachádzali priamo v predajni. Doprajte si čas a prezrite si rôzne typy obkladov, dlažby, keramiky, sprchových kútov či vaní zo všetkých strán, priblížte na detaily, ktoré vás zaujímajú. V 3D modeli sa môžete prechádzať rovnako, ako by ste sa nachádzali priamo na mieste a ak vás niektorý produkt zaujme, jedným klikom sa dostanete ku všetkým potrebným informáciám – cene, rozmeru či materiálu.

Kúpeľňa
Zdroj: 3Dprehliadky.beevam.sk

Pri nákupe vás nebude obmedzovať vzdialenosť ani otváracie hodiny – virtuálny showroom je dostupný z akéhokoľvek miesta na svete, kedykoľvek sa rozhodnete ho „navštíviť“. Jediné, čo budete potrebovať, je počítač či mobilné zariadenie a prístup na internet.

Prepracované virtuálne prehliadky prinášajú jedinečné a pohlcujúce zážitky sami o sebe a nakupovanie v nich je tak trochu aj zážitkom. Pozrite si prvý interaktívny showroom kúpeľňového štúdia K.R.T. Pekné kúpeľne v Banskej Bystrici s rozlohou viac ako 500 m²:

Pekné kúpeľne pre každý štýl

Štúdio K.R.T. Pekné kúpeľne ponúka od roku 1993 produkty pre kúpeľne na celom Slovensku. Kompletné zariadenie kúpeľní – keramické obklady a dlažby, sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vodovodné armatúry, sprchovacie kúty, vane, kúpeľňové radiátory či kúpeľňové doplnky – si môžete vybrať v ekonomickom, ale aj nadštandardnom štýle. Ak potrebujete poradiť, alebo sa zorientovať v aktuálnych kúpeľňových trendoch, odborní predajcovia vám radi pomôžu s výberom aj online.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 6x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie