Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

  • Bývanie
  • 0
  • 22. februára 2024, 21:09
  • 2 m, 46 s

Kúpeľňa budúcnosti: Inteligentné technológie pre maximálny komfort a zážitok

Švajčiarska spoločnosť Laufen prináša do kúpeľní revolúciu v podobe inteligentných riešení, ktoré premieňajú toto intímne prostredie na high-tech zónu plnú komfortu a zážitkov.

Sprchovanie na mieru

Pre milovníkov technológií a maximálneho komfortu je tu Smart Shower – modulárny systém s 12-palcovým displejom, svetelnými dlaždicami a podsvieteným úložným boxom. Nechýbajú ani rôznorodé sprchové hlavice pre dokonalý zážitok.

Umožňuje užívateľom navrhnúť si sprchu presne podľa svojich predstáv. Modulárny systém s dotykovým displejom, svetelnými dlaždicami a podsvieteným úložným boxom ponúka široké možnosti nastavenia. Zvoliť si môžete osvetlenie, hudbu, vizuálne efekty a rôzne vodné programy. Technológia umožňuje prepojenie sprchy so smartfónom a vytvorenie individuálnych profilov pre rôznych užívateľov.

Smart Bathroom pre efektivitu a úspornosť

Riešenie Smart Bathroom od Laufenu prináša revolúciu do správy verejných budov a bytových komplexov. Vďaka inteligentným technológiám umožňuje toto riešenie zefektívniť prevádzku a znížiť náklady.

Správca budovy môže pomocou aplikácie monitorovať a ovládať funkčnosť celého systému. To zahŕňa kontrolu spotreby vody a energií, ako aj nastavenie rôznych parametrov, ako napríklad čas splachovania a osvetlenia. Vďaka prehľadným informáciám o spotrebe a možnostiam optimalizácie prevádzky umožňuje Smart Bathroom výrazne znížiť náklady na vodu a energie. To prináša benefity pre prevádzkovateľov budov aj pre životné prostredie.

Diaľkovo ovládaná toaleta pre maximálny komfort

Toaleta už dávno nie je len miestom pre hygienu. Moderné toalety, ako napríklad sprchovacie WC Kleanet Riva a Cleanet Navia od Laufenu, ponúkajú oveľa viac. Kombinujú funkcie toalety a bidetu a pohodlne sa ovládajú diaľkovým zariadením.

Teplota a sila prúdu vody, pozícia sprchy, pulzovanie, oscilácia a nočné osvetlenie: to všetko si môžete nastaviť podľa vlastných preferencií pomocou diaľkového ovládania alebo mobilnej aplikácie. Moderné toalety tak ponúkajú individuálne nastavenie pre každého užívateľa a zaručujú maximálny komfort

Spoznajte kúpeľňu budúcnosti už dnes

Hľadáte inšpiráciu pre vašu novú kúpeľňu? Pražský showroom LAUFEN space Prague je ideálnym miestom, kde môžete objaviť najnovšie trendy v oblasti kúpeľňového dizajnu a technológií.

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie