Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

  • Sponzorovaný Blog
  • 0
  • 28. novembra 2022, 10:00
  • 3 m, 57 s

Ako pohodlne prežiť sviatky?

Ako pohodlne prežiť sviatky? Vianočné sviatky začínajú v kuchyni, pokračujú v obývačke a končia hore nohami.

Vianočné sviatky a rodinné návštevy začínajú v kuchyni…

Nastáva obdobie, na ktoré sa všetci tešíme celý rok. Čas, kedy prácu necháme bokom, rozsvietime vianočný stromček a privítame našich bízkych na návšteve v našej obývačke. Ako to už býva, počas roka sa nie vždy podarí zorganizovať rodinné stretnutie, a tak si návštevu našich blízkych a priateľov ceníme o to viac na Vianoce. Možno práve to je dôvodom, prečo chceme pripraviť ten najchutnejší obed a štedrú ponuku delikátnych dezertov ešte precíznejšie, ako obvykle. Veď predsa Vianoce sú vtedy, keď je rodina spolu a preto nám možno dáte za pravdu, že vianočné sviatky začínajú v kuchyni pri pečení medovníkov, miešaní zemiakového šalátu a varení kapustnice.

Vianočné sviatky predstavujú veľký nápor pre vašu kuchyňu, však? Neraz ste pri chystaní chlebíčkov nemali kam položiť už ani nôž a keď ste vytiahli všetky plechy s koláčmi, zistili ste, že sa v kuchyni už ani nemáte kam pohnúť. Na Vianoce by sa vám zišiel priestor navyše a viac ako kedykoľvek predtým, by ste ocenili nábytok na mieru. Možno je čas dopriať si pohodlie pri príprave tohtoročných dobrôt a prispôsobiť kuchynskú linku vašim potrebám.

…pokračujú v obývačke

Máte pocit, že sa každým rokom vaša obývačka zmenšuje? Čudujete sa, ako ste sa mohli na tú istú sedačku vo vašej obývačke zmestiť minulý rok? Žeby za to mohli tie výborné vianočné koláče? 🙂 Skrátka, rodina sa zvykne rozrastať, pribúdajú priateľky, priatelia aj deti. No ako sa hovorí, dobrých ľudí sa všade veľa zmestí, alebo aj: spolu chutí jedlo lepšie! Minulý rok si to odniesol váš koberec, rok predtým vaša sedačka. Asi sa tieto veľké návštevy nezaobídu bez rozliateho vína a roztopenej čokolády. Po rodinnej návšteve ostane tak trošku spúšť. Vyčistiť mastné či zaschnuté škvrny nie je úplne jednoduché a často nepomôžu ani overené babské triky. V situáciach, ako je táto, by ste určite ocenili profesionálne tepovanie sedačky.

V prípade, že sa naladíte na upratovanie, môžete dopriať svieži nádych čistoty celému bytu. Hĺbkové tepovanie matracov predĺži životnosť vašich matracov a prinesie vám kvalitný a zdravý spánok. Keď už budú tie Vianoce, dávame vám tento tip na praktický darček.

…a končia hore nohami

Hoci návšteva vždy stojí za to, keď sa po odchode rozhliadnete po svojom byte, máte pocit, že sa obývačkou prehnal hurikán… Veľa ľudí dokáže narobiť aj veľa neporiadku. Výsledky predvianočného upratovania nenávratne pominuli, no vám by sa zišlo poupratovať od podlahy až po čistenie strechy? Ak máte dostatok energie či pomocníkov, môžete sa po Novom roku do toho pustiť aj samy, no ak sa vám pri predstave generálneho upratovania dvíha tlak, zavolajte si na pomoc profesionálov, ktorí vyriešia problémy s neporiadkom za vás. Keď budete potrebovať, zachránia vás aj záložným zdrojom energie (elektrocentrála). Veď po každej poriadnej párty potrebujeme aj poriadny oddych a aby ste mohli oddychovať v príjemnom prostredí, o poriadok sa postarajú odborníci. Stačí ich len zavolať!

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie