Dnes je 28.apríla 2024, meniny má Jarmila

  • Blog
  • 0
  • 17. novembra 2023, 23:02
  • 3 m, 18 s

Luxusná novostavba Skuteckého v Banskej Bystrici: virtuálna prehliadka

Novostavba Skuteckého prináša do Banskej Bystrice presne to, čo v centre mesta chýbalo. Byty sú ideálne pre mladých ľudí a rodiny s deťmi, pre ktorých je blízkosť centra mesta, dostupnosť služieb a pracovných príležitostí prioritou.

Nedávno v samotnom srdci Banskej Bystrice vyrástla úplne nová novostavba. Láka najmä tých, ktorí hľadajú rozmanitosť a pohodlie, predovšetkým mladé páry a rodiny s deťmi. Novostavba má svoje čaro v tom, že aj keď bývate priamo v centre mesta, nemusíte sa trápiť hlukom. Bývanie je umiestnené v tichej a pokojnej lokalite a navyše ponúka aj možnosť za pár minút uniknúť do prírody.

Moderná novostavba v srdci mesta

V novostavbe Skuteckého vzniklo celkovo 74 nových bytov. Medzi nimi určite vyniká exkluzívny 4-izbový byt umiestnený na najvyššom poschodí. Ponúka nielen luxusné vybavenie, ale aj neodolateľný výhľad na centrum Banskej Bystrice. Tento byt nie je len vašim novým dokonalým miestom na bývanie. Je to zhmotnenie kvality, nadčasového dizajnu a harmónie, kde sa od začiatku budete cítiť ako doma!

Dizajn s dotykom elegancie

Štýlový vzhľad a luxusné prevedenie bytu sú dielom interiérových dizajnérov z PJURE studio. Vložili do neho svoje srdce a aj funkčné riešenia, nadčasový dizajn a kvalitné materiály, ktoré zaisťujú jeho jedinečnosť.

Budúcnosť bývania

Vybavenie bytu je ukážkou kvality a luxusu. Okrem špičkových spotrebičov tu nájdete aj exkluzívnu vaňu z tvrdeného liateho kameňa, relaxačnú sedaciu súpravu a výnimočným kúskom je 3-zónová vinotéka. Unikátna je aj drevená dubová podlaha, ktorá sa tiahne celým priestorom.

Byt je vybavený modernými vychytávkami ako klimatizácia, chladnička s drvičom ľadu a biokrb. Na mieru vyrobený nábytok a luxusná záhradná sedacia súprava z teakového dreva pridávajú osobný štýl a pohodlie s výhľadom na mesto priamo z terasy.

Veľkorysý priestor a pohodlné parkovanie

K dokonalému dizajnu ponúka byt navyše aj praktické výhody. Priestranný interiér a štýlová terasa s panoramatickým výhľadom na mesto spolu s možnosťou parkovať priamo v podzemnej garáži zabezpečujú komfortné bývanie bez akýchkoľvek starostí. Vaša predstava ideálneho bývania sa práve stala skutočnosťou.

Virtuálna prehliadka dotvorí celkový obraz tejto krásnej nehnuteľnosti:

V prípade, že Vás nehnuteľnosť zaujala ozvite sa na telefónne číslo 0917 369 986 alebo mailom na launerova@beevam.sk.

Viac informácií a celý inzerát na nehnuteľnosť na Skuteckého ulici v Banskej Bystrici nájdete TU.

Ak Vás zaujala aj virtuálna prehliadka k nehnuteľnosti, pozrite si ďalšie projekty, ktoré zhotovila realitná kancelária Beevam. Beevam je odborníkom na realitný marketing. Na rozdiel od bežných realitných kancelárií disponuje tímom odborníkov na predaj a propagáciu v online priestore. Každá nehnuteľnosť tak dostáva plnú mediálnu podporu. Jej predaj sprevádza marketingová kampaň na sociálnych sieťach a v regionálnych médiách. 

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie