Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

  • Sponzorovaný Doma
  • 0
  • 20. decembra 2023, 18:15
  • 7 m, 25 s

Niekoľko tipov na netradičné vianočné darčeky

Vianoce sú už tu, ale určite sa aj medzi vami nájde niekto taký, čo ešte nemá nakúpené nejaké darčeky. Ono je to niekedy celkom ťažké vymyslieť, čo by sa tomu druhému mohlo páčiť. Najľahšie je kupovať darčeky deťom, to je jasné, ale čo takým dospelým, ktorí si poväčšinou všetko čo chcú kúpia? To je niekedy veľmi ťažký oriešok, a tak sme sa rozhodli, že vám dáme pár tipov na netradičné darčeky, ktoré môžete darovať svojim blízkym.

Praktické darčeky, ktoré potešia

Niekedy si možno netreba lámať hlavu až tak veľmi, ako si v skutočnosti myslíme. Praktické veci vždy všetkých potešia, pretože, patria k veciam, ktoré si bežne človek nakupuje aj sám, ale tým, že im to kúpite vy, odbremeníte ho od nejakého toho výdavku. A čo myslíme pod praktickými darčekmi? Čo tak také upratovanie väčších priestorov? To dá zabrať, že? Takže ak poznáte niekoho, kto s tým pravidelne bojuje, určite mu pomôže, ak ho od tejto činnosti aspoň na chvíľu odbremeníte.

Máte blízkeho človeka, ktorý sa chce stravovať zdravo? Čo tak mu darovať poukážku na nákup zdravých potravín? Alebo mu napríklad zaplatiť balíčky zdravých boxov, ktoré mu napríklad po dobu jedného mesiaca budú doručovať od raňajok až po večeru?

Pre milovníkov cvičenia môžete zaobstarať napríklad permanentku do posilňovne, na plaváreň alebo podobne. No a pre ľudí, ktorí sa venujú nejakým športom môžete kúpiť napríklad poukážku na relaxačné masáže.

Pre tých čo vlastnia motorové vozidlo, môže byť skvelým netradičným darčekom nákup pneumatík. Či mu kúpite letné, zimné alebo celoročné pneumatiky, je už len na vás, ale práve tento darček, rozhodne poteší každého. Ale áno, tu sa samozrejme bavíme o trochu vyššej cenovej kategórii. Ak hľadáte niečo cenovo dostupnejšie, o niečo lacnejšie by vás mohla vyjsť poukážka na profesionálne vytepovanie a vyčistenie interiéru auta. Takže aj toto by mohla byť cesta k takému špeciálnemu a hlavne netradičnému vianočnému darčeku.

Predplatné

Žijeme v dobe, kedy máme toľko všemožných platforiem, na ktorých môžeme pozerať seriály, filmy, videá, počúvať hudbu, čítať magazíny a mnoho ďalších. A určite sa vo vašom okolí nájde človek, ktorý si mesačne platí nejaké to predplatné. Tak prečo mu nedarovať predplatné na nejaké obdobie? To môže byť výborný tip na netradičný darček, ktorý poteší každého človeka.

Elektronika

Keď sa povie elektronika alebo vybavenie do domácnosti, poviete si, že tu vlastne nič takého netradičného ani nie je. No a prečo by aj nebolo? Samozrejme, vysávače, telefóny, Playstation, počítače a mnoho ďalšieho na Vianoce síce ide na dračku, ale stále sa viete vynájsť. Čo tak nejaké produkty z inteligentnej domácnosti? Určite veľa ľudí ocení napríklad inteligentný termostat, možno nejaké tie infrapanely, ako doplnkový spôsob kúrenia, inteligentné žiarovky, zásuvky a podobne. Super darčekom môže byť aj napríklad nočné svetlo, ktoré ale reaguje na pohyb, takže pokiaľ sa človek v noci zobudí, nemusí hľadať vypínač. Taktiež milovníkov filmov a seriálov môžete potešiť prenosným projektorom a tak ďalej. V “tech” sekcii sa určite dokážete s výberom netradičných darčekov veľmi dobre vyhrať.

Niečo pre kutilov

Aj vy máte vo svojom okolí nejakého kutila? Alebo aspoň minimálne niekoho, koho baví niečo opravovať a majstrovať? Tak v tom prípade máte možno aj vyhraté. Výber darčeka pre takéhoto kutila môže byť veľmi jednoduchý, pretože treba myslieť aj na to, že náradie sa časom vždy nejako opotrebuje, monterky sa vyšúchajú a tak by sme mohli pokračovať aj ďalej. A čo také kúpiť takémuto človeku? Zaujímavým darčekom môže byť box na náradie, do ktorého si uloží svoju výbavu a bude ju môcť jednoducho premiestňovať hore dole. Druhým nápadom môže byť nejaký nástroj, náradie, ktoré ešte vo svojej výbave nemá. Pokiaľ sa jedná o niekoho, kto si vybavuje domácu dielničku, môžete mu kúpiť organizér, ponk alebo nejaký ten regál.

Darčeky na sebarozvoj

Poskytnúť niekomu možnosť rozvíjať svoje schopnosti je jedným z najlepších darov, aký môžete dať. Chce sa niekto naučiť vyrábať veci z keramiky? Darujte niekomu poukážku na kurz keramiky alebo na hodiny hrnčiarstva a podobne.

Ak poznáte niekoho, kto by rád zdokonalil svoje kulinárske schopnosti, môžete mu zakúpiť lekcie varenia s profesionálnym kuchárom, s ktorým by mohol pripraviť svoje obľúbené trojchodové menu. Má rád konkrétnu kuchyňu, ale necíti sa istý pri príprave jedál? V takom prípade môžete zvážiť darčekový balíček, ktorý mu umožní zdokonaliť sa v tom pod odborným dohľadom. Poznáte niekoho, kto sa chce naučiť nový jazyk? Čo tak darčekový poukaz na online jazykové lekcie? Alebo sa chce niekto naučiť programovať, tvoriť grafiku a podobne? S množstvom dostupných kurzov na trhu nebudete mať s výberom rozhodne žiaden problém!

Niečo pre domácnosť

A čo tak zaobstarať niekomu vyčistenie strechy? Je to vec, na ktorú veľa majiteľov domov často zabúda, ale strecha je miesto, ktoré si zaslúži z času na čas vyčistiť, je to aj preto, že sa na nej zadržiavajú rôzne usadeniny, ktoré jej uberajú na životnosti. Aj toto môže byť skvelý a netradičný vianočný darček.

Dozvedeli ste sa, že má niekto z vašich blízkych v pláne nejakú tú prerábku? Čo tak im pomôcť so zabezpečením nejakého nábytku alebo niečoho potrebného? Aj toto môže byť skvelá možnosť na darček.

A čo také čistenie fasády? To je tiež jeden zo zaujímavých darčekov, ktorý by nikto nečakal. Taktiež môžete niekomu darovať tepovanie koberca, sedačky alebo stoličiek. Môžete mu zaplatiť upratovaciu službu a podobne. Na výber toho je určite habadej, takže šup šup, porozmýšľajte nad tým, čo by sa komu zišlo.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie