Dnes je 01.mája 2024, meniny má

Po roku sa 18. 10. opäť otvárajú brány MODDOM

Veľtrh nábytku MODDOM v Inchebe opäť po roku otvára svoje brány. Návštevníkov privíta v dňoch 18. – 22. 10. 2023. Na čo sa môžeme tento rok tešiť?

V dňoch 18. – 22. 10. 2023 bude bratislavská Incheba opäť patriť nábytku a dizajnovým doplnkom do domácnosti. Počas týchto dní sa tu predstaví skoro 100 vystavovateľov zo Slovenska aj zahraničia. Potešia určite aj zľavy, ktoré vystavovatelia pre návštevníkov veľtrhu pripravili.

Základ je sa dobre vyspať

Asi to poznáte všetci. Po dobrom spánku sa cítime lepšie a máme viac energie na všetky povinnosti a aktivity. Základom takéhoto pocitu je kvalitná posteľ a pohodlný matrac. Ani na veľtrhu MODDOM nebude chýbať veľké spektrum postelí a matracov, z ktorých bude určite jednoduché nájsť si tú správnu voľbu práve pre vás.

Stôl ako z rozprávky

Čas, kedy sa po dlhom dni usadíme k spoločnému stolu a dáme si spolu chutné jedlo, je potešením pre všetkých členov rodiny. Na tohtoročnej výstave v Inchebe si návštevníci môžu vybrať zo širokej ponuky stolov – od jednoduchých až po luxusné kúsky. Za zmienku stojí slovenská značka Bamyca, ktorá predstaví jedálenské stoly s nádychom umenia – stolové konštrukcie a stoly elegantným opracovaním kovu vás určite očaria.

Svietidlo v tvare jeleňa? Prečo nie!

Na veľtrhu nebude núdza ani o množstvo nadčasových bytových doplnkov, ako napr. vlnených kobercov, krištáľových lustrov, či závesov z výnimočných látok. Značka Asharia prináša okrem iného aj svietidlá a doplnky z dielne svetových dizajnérov – Uto Balmoral, Stefano Giovannoni, Marcantonio (napr. 2-metrové svietidlo v tvare jeleňa). Teplo domova prinesie Tepelko so svojimi tepelnými čerpadlami, krby od Deltako, či biokrby od firmy Biokamin.

Na veľtrhu MODDOM budete mať o zážitok postarané nielen výstavou nábytku a bytových doplnkov. Umelecké duše určite poteší aj výstava výtvarného umenia ART. Viac informácií nájdete na www.incheba.sk, vstupenky je možné zakúpiť v sieti www.predpredaj.sk,  prípadne na mieste. Brány výstaviska budú otvorené od stredy do soboty v časoch 10:00 – 18:00 a v nedeľu od 10:00 do 17:00. Organizátori sa tešia na všetkých návštevníkov, ktorí si nenechajú ujsť túto výnimočnú výstavu v Bratislave.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie