Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Nepriazeň počasia? Vonkajšie rolety chránia vaše okná pred búrkou aj krúpami

Môj dom – môj hrad. Chráňte svoju domácnosť pred nečakanými udalosťami aj inak než obyčajným poistením. Napríklad vonkajším tienením.

Za oknami sa maľuje deň ako obrázok, ale predpoveď počasia hlási, že sa k vám pomaly a zlovestne blížia búrky. Možno príde aj krupobitie. Vás však táto správa ani trochu nerozhodí, pretože viete, čo robiť. Stačí len stiahnuť rolety.

Vonkajšie rolety sú čoraz obľúbenejší typ tienenia. Nielen, že na oknách vyzerajú luxusne – majú aj veľa ďalších dôvodov, prečo si ich ľudia tak radi kupujú do svojich domácností.

  • Efektívne tienia – dokážu izbu úplne zatemniť.
  • Zabraňujú v lete otepľovaniu interiéru. Rolety Minirol od BUILDING Shutter Systems v zime ušetria až 30 % výdajov za vykurovanie.
  • Dokážu odhlučniť priestor.
  • Majú poistku proti vytiahnutiu, takže slúžia aj ako zábrana proti vniknutiu zlodejov.
  • Sú dostatočne pevné, aby odolali prudkému lejaku a silnému krupobitiu.

Vonkajšie rolety predlžujú životnosť okien

Prvotný dôvod na zadováženie roliet je obvykle ich schopnosť poskytnúť útočisko pred slnkom. Ak však investujete svoje peniaze do kvalitných tesniacich okien, chcete, aby vydržali naozaj čo najdlhšie. Tieto plány vám môže ľahko zhatiť nečakaný prírodný úkaz. Silný vietor, krúpy, dážď – pevné vonkajšie rolety sú svojim materiálom stvorené na to, aby po celý rok chránili okná aj v tých najnáročnejších situáciách.

Zdroj foto: Minirol.sk.

Podržia vás, aj keď ste práve na dovolenke

Vonkajšie rolety hravo chránia vaše bývanie aj v momente, keď práve nie ste doma. Či už vyrazíte na cyklovýlet po okolí alebo si užívate na dovolenke, žiadna prehánka vás neprekvapí. Tieneniu navyše ani nemusíte dávať pokyn na stiahnutie. Vďaka zabudovanému poveternostnému snímaču sa vonkajšie rolety dokážu zatiahnuť samy.

A ak chcete mať dokonalý prehľad o stave domácnosti, vonkajšie rolety sa dajú napojiť cez aplikáciu aj na mobilný telefón či hodinky. Po prepojení ich môžete sťahovať aj vyťahovať, kedy len budete chcieť, a to úplne odkiaľkoľvek.

Pripadá vám, že vonkajšie rolety sú to, čo vám doma chýba? Navštívte stránky www.minirol.sk a zistite o ich výhodách ešte viac.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie