Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Maximálne teplo a minimálna výška? Moderné vykurovanie bez starostí

Čoraz väčší dôraz na efektívnosť a funkčnosť každého centimetra priestoru spôsobuje, že voľba niektorých riešení je značne obmedzená. Pomerne často sa tento problém týkal najmä systému klasického podlahového vykurovania, ktoré nebolo schopné sa individuálnym požiadavkám spotrebiteľa a jeho interiéru prispôsobiť. Podlahové vykurovanie vytvorené z elektrických rohoží situáciu zmenilo a prispelo k vytvoreniu interiéru, v ktorom príjemné teplo a komfort tvoria základ vašej maximálnej spokojnosti. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Útla, ale výkonná elektrická rohož

Chcete si doma vytvoriť teplo, ktoré vás nebude obmedzovať v priestore ani komforte? Potom zabudnite na hrubé, náročné a komplikované podlahové vykurovacie systémy. Nová generácia elektrických vykurovacích rohoží prichádza s mierne splošteným vykurovacím káblom, ktorý má rozmer len 2×3 mm.

Ide o revolučný krok v oblasti podlahového vykurovania, ktorý umožňuje inštaláciu systému aj v tých najtenších podlahových konštrukciách. Či už teda renovujete starý byt alebo navrhujete nový dom, tieto rohože vám umožnia získať luxus podlahového vykurovania bez potreby významného navýšenia podlahy. A dôvod je veľmi jednoduchý. Elektrická rohož od Heat Decor je útla, ale výkonná!

Inštalácia? Hračka!

Nie sú to len rozmery, ktoré robia elektrické rohože od Heat Decor tak výnimočnými. Unikátny systém novej generácie elektrického vykurovania je vybavený špeciálnou samolepiacou vrstvou, ktorá značne uľahčuje a zrýchľuje jeho inštaláciu. Zabudnite preto na zložité a pracné procesy prípravy podkladu. Rohož stačí vyrolovať na pripravený povrch, zatrieť do lepidla a položiť dlažbu.

Výhody na dosah ruky

Okrem jednoduchosti inštalácie a úspory priestoru prinášajú tieto vykurovacie rohože aj mnoho ďalších výhod. Vysoká vykurovacia účinnosť rohoží zabezpečuje, že vaše miestnosti budú rýchlo a rovnomerne vykúrené.

Spoľahnúť sa môžete aj na výdrž rohoží, pretože moderná technológia ich spracovania a použité kvalitné materiály pri výrobe zaručujú dlhodobú životnosť systému. Príjemným bonusom je tiež estetická stránka riešenia, pretože vykurovací systém je pekne skrytý pod podlahou, takže váš interiér zostane esteticky príťažlivý bez viditeľných komponentov.

S novými vykurovacími rohožami od spoločnosti Heat Decor si teda môžete obdobie vykurovacej sezóny poistiť aj moderným, efektívnym a úsporným riešením, ktorého realizácia v praxi si nevyžaduje vykonávanie žiadnych nepríjemných kompromisov. Stačí sa o tom len presvedčiť.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie