Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Praktické doplnky do modernej záhrady – Párty stan či solárna sprcha

Záhrada je mimoriadne obľúbeným miestom Slovákov, na ktorom dokážu hlavne v teplejších mesiacoch stráviť množstvo času. Nemusí však ísť len o vykonávanie manuálnej práce.

Záhradkárstvo patrí medzi veľmi časté hobby ľudí z našich končín. Záhrada však neponúka len možnosti rôznych prác, môžete sa tu aj skvele zabaviť alebo si oddýchnuť.

Záhradkárstvo patrí medzi veľmi časté hobby ľudí z našich končín. Záhrada však neponúka len možnosti rôznych prác, môžete sa tu aj skvele zabaviť alebo si oddýchnuť.

Párty stany už nie len na záhradné svadby

Veľkej popularite sa v posledných rokoch tešia aj rôzne altány či stany. Ak disponujete na svojej záhrade či dvore dostatočným voľným priestorom, je tu možnosť zadovážiť si párty stan. Tie môžete poznať napríklad z rôznych svadieb, no poslúžia aj na skromnejšie stretnutia a akcie. Letná párty tak nebude ohrozená horúcim slnkom alebo dažďom. Navyše je tu aj možnosť jeho vybavenia určitým vykurovacím systémom, čo vám umožní sa zabaviť alebo zrelaxovať aj pri nižších teplotách. Zaujímavou voľbou je party-stan / pavilón z pevného stanu, ktorý si môžete zadovážiť napríklad v štýlovom dizajne starobylej drevenej chaty. Jeho šesť bočných stien sa dá v prípade potreby jednotlivo vyrolovať a odobrať. Pre menej náročných sú k dispozícii aj klasické stany s dvoma bočnými  stenami prípadne pavilón s ukotviteľnými nohami.

Solárna sprcha šetrná k životnému prostrediu

Vaša záhrada môže byť moderná a netradične vybavená aj vďaka iným technickým vymoženostiam. Počuli ste už o solárnych sprchách? Fungujú na princípe zohrievania vody slnkom, čím eliminujete potrebu elektrickej energie. Navyše tak pomôžete aj životnému prostrediu. Záhradná solárna sprcha je prenosná, nie je problém ju kedykoľvek demontovať a premiestniť. Pre jej dlhšiu životnosť odporúčame využiť aj kryty na sprchu, nič nestratíte aj pri doplnení o sprchovú rohož. Potom je už len na vás, aké parametre od nej budete využívať. Pozor si dávajte na objem nádrže, priemer dažďovej sprchovej hlavice či možnosti pri zohrievaní vody. K stabilnému a bezpečnému státiu vám dopomôže napríklad plastový stojan.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie