Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

PVC koberce sú ideálne nielen pre alergikov!

Koberec je vynikajúcou dekoráciou do interiéru a zároveň je veľmi praktický. Je príjemný pod nohami a môžete si pokojne sadnúť na podlahu. Navyše, koberec chráni podlahu, keď na ňu niečo spadne, čo je užitočné najmä v kuchyni. Koberce si zároveň vyžadujú špeciálnu starostlivosť – drobné nečistoty do nich rýchlo prenikajú a sú miestom výskytu roztočov, takže sa rozhodne neodporúčajú pre alergikov. Našťastie existujú koberce, ktoré nespôsobujú problémy!

Výhody PVC kobercov

Ľahko sa udržiavajú v čistote, sú vhodné do rôznych podmienok a predovšetkým – PVC koberce bez vlákien nespôsobujú alergie. Preto sú ideálnym riešením pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť klasické koberce a potrebujú niečím prekryť podlahu.

Praktický koberec do kuchyne

Koberec v kuchyni – hit či hanba? Určite hit! Zútulňuje interiér, môžete variť naboso, rýchlo z neho striasť, čo naň spadlo a zároveň chrániť podlahu. ALE! Je ťažké si predstaviť, že by ste koberec prali každých pár dní… Preto sú ideálnym riešením koberce z PVC vyrobené z pevného materiálu odolného voči nečistotám, ktorý sa navyše veľmi ľahko čistí. Ideálne všade tam, kde hrozí riziko rozliatia alebo rozsypania. Sú mimoriadne pohodlné a zároveň štýlové – určite sa nájde niečo ideálne do každej kuchyne.

Koberec do detskej izby

Dobrý nápad – zaujímavý koberec ako súčasť zariadenia detskej izby. Zlý nápad – mäkký, nadýchaný koberec, ktorý sa pri každom pohybe stoličky zroluje a počas detských hier sa zašpiní. Ale aj tu existuje riešenie! Môžete staviť na PVC koberce, ktoré budú nielen zaujímavou dekoráciou, ale dobre poslúžia aj ako podložky pod stoličky a odolajú rolovaniu a prechádzaniu stoličkou.

Štýlový koberec na terasu

Ak je terasa akýmsi rozšírením obývacej izby – mala by byť zariadená s rozvahou. Ak však nemáte možnosť vymeniť dlaždice alebo parkety, môžete použiť… koberec do exteriéru! Stačí si vybrať taký, ktorý je vyrobený z PVC – materiálu, ktorý je odolný voči premenlivým poveternostným podmienkam vrátane vlhkosti a ľahko sa udržiava v čistote. Takýto koberec vám nielen umožní zamaskovať niektoré nedokonalosti podlahy, ale predovšetkým bude vďaka nemu terasa alebo balkón vyzerať oveľa zaujímavejšie.

Koberce z PVC sa vyrábajú v rôznych vzoroch a farbách, takže si určite každý nájde niečo pre seba. Osvedčí sa za každých podmienok!

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 0x
  • 1x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie