Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Tieto prvky prinesú do vašej kuchyne kvalitu a luxusný vzhľad

Aj keď väčšina prvkov v kuchyni má v prvom rade funkčný význam, rozhodne by sa nedalo povedať, že kuchyne nie sú aj o vzhľade. Platí totiž, že aj kuchyňa má v nezanedbateľnej miere aj reprezentatívnu funkciu.

Minimalistická kuchynská linka so špičkovými spotrebičmi

Predsa sa vám určite neraz stalo, že ste mali menšiu návštevu a usadili ste sa práve v kuchyni pri dobrej káve. Nehovoriac o tom, že pri súčasnom trende otvorených priestorov, ktorý je najčastejšie charakterizovaný práve prepojením kuchyne a obývacej izby, musí byť kuchyňa nielen funkčná, ale aj dobre vyzerajúca. Ako sa teda dá v kuchyni skĺbiť luxusný vzhľad a výnimočná kvalita?

Začnime kuchynskou linkou. Tu v posledných rokoch prevláda minimalistický dizajn. V ideálnom prípade ho môžete doplniť moderným bezúchytkovým ovládaním, napríklad aj s elektrickou podporou otvárania. Použité kovanie výrazne ovplyvňuje aj to, koľko vám vaša nová kuchynská linka vydrží.

V kuchyni nájdete aj viacero spotrebičov, najviac v celej domácnosti. Ak hľadáte synonymum kvality vo svete domácich spotrebičov, je to nemecká značka Miele. Či už pôjde o špičkovú Miele rúru, varnú dosku, odsávač pár, kávovar, chladničku, či umývačku riadu ak si vyberiete Miele, získate naozaj kvalitné spotrebiče s luxusným prémiovým dizajnom.

Prírodné materiály, ktoré očaria

Súčasťou kuchynskej linky je okrem spotrebičov aj pracovná doska. Tá musí byť v prvom rade odolná a preto sú skvelou voľbou kamenné kuchynské pracovné dosky. Tvrdosť a odolnosť sú totižto ich najhlavnejšie vlastnosti. A vyzerajú luxusne.

Keď už sme pri prírodných materiáloch, nadčasový dizajn a skvelé vlastnosti ponúka aj drevo. To môžete použiť ako vrchnú dosku jedálenského stola. Perfektné sú hlavne kombinácie masívnych dosiek spolu s oceľovými stolovými podnožami. Jednak po dizajnovej stránke, ale aj po tej funkčnej, keďže pevná oceľová podnož udrží masívnu dosku aj všetko, čo na stôl naložíte.

Zdroj titulnej foto: medvedsky.kz on Shutterstock

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie