Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Koniec zimy sa pomaly, ale isto blíži. Pripravte sa na obdobie trávenia času na záhrade

Aj keď ste nad tým možno ešte nerozmýšľali, onedlho tu máme jar. Síce nemôžeme hneď očakávať teploty vhodné napríklad na dlhé posedenia na terase, ale budeme k nim opäť o niečo bližšie. A to znamená, že by ste sa mali na ne pripraviť.

S pergolou môžete robiť posedenia na terase takmer kedykoľvek

Keď už sme spomenuli posedenia na terase, v posledných rokoch sa pravidelne stáva, že počasie rýchlo skočí z dní, keď je na vysedávanie terase ešte príliš zima na dni, kedy je počas dňa príliš ostré slnko na to, aby bolo vhodné na ňom tráviť väčšinu času. Nielen chladné počasie, ale aj príliš horúce dni sú v tomto smere obmedzujúce.

Ak sa pri posedeniach na terase nechcete nechať obmedzovať počasím, mali by ste si ešte pred „sezónou“ zaobstarať pergolu. Moderné pergoly poskytujú skvelú ochranu proti slnečným lúčom a aj proti dažďovým prehánkam. S pergolou ako súčasťou vašej terasy získate doteraz nepoznanú voľnosť pri plánovaní posedení na vašej terase.

Bazén na záhrade je snom mnohých

Luxusné posedenie pod pergolou by sme teda mali. Čo ešte vám na záhrade chýba? Bazén? Áno, na posedenia na terase je ešte čas a o kúpaní sa v bazéne to platí dvojnásobne, ale nikdy nezaškodí byť pripravený v dostatočnom predstihu. Preto ak ste vždy túžili po bazéne na vašej záhrade a tento rok si toto svoje želanie chcete konečne splniť, kľudne môžete začať nad kúpou bazéna uvažovať.

Aký si však vybrať ak nemôžete alebo nechcete robiť na vašom pozemku zásadné terénne úpravy? V takom prípade sú jednoznačnou voľbou nadzemné bazény Bestway, či už v nafukovacom prevedení, alebo v prevedení s konštrukciou.

Takéto bazény môžete totižto umiestniť kamkoľvek na rovnú plochu. Aj keď vždy je vhodné použiť geotextilnú podložku, ktorá bude chrániť spodnú časť bazéna pred pretrhnutím. A určite vás poteší aj jednoduchá údržba a cenová dostupnosť tohto typu bazénov.

Zdroj titulnej foto: volkanozgumus on Shutterstock

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie