Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Efektívne elektrické záložné zdroje: Čo o nich potrebujete vedieť?

Hlavnou témou veľtrhov stavebníctva a energetickej efektívnosti CONCECO a racioenergia v bratislavskej Inchebe bola udržateľnosť. Medzi vystavujúcimi sa predstavila aj spoločnosť Stablecam zastupujúca značku EcoFlow.

Efektívne záložné zdroje

Spoločnosť Stablecam so sídlom v Pardubiciach. Tá v rámci slovenského a českého trhu zastupuje značku EcoFlow. Jej hlavným zameraním sú elektrické záložné zdroje, v ich portfóliu však nájdete aj celý rad príslušenstva v podobe batérii, solárnych panelov, generátorov a iných. Základnou filozofiou značky je jednoduchosť ovládania a kvalitná mechanická konštrukcia.

Vedeli ste, že? Značka EcoFlow je lídrom na európskom trhu s približne 60% trhovým podielom.

Záložné zdroje predstavujú prenosné batériové stanice so širokou škálou využitia. Tento sofistikovaný systém môže slúžiť ako záložný zdroj energie pre váš domov pri krátkodobom i dlhodobom výpadku elektriny. Okrem toho dokáže zvýšiť kapacitu zariadenia či efektívne hospodáriť s energiami a znížiť účty za elektrinu.

Využiť ich môžete ako efektívny zdroj energie pre domáce spotrebiče a ich prevádzku v prípade potreby. Menšie elektrické záložné zdroje sú zas skvelým riešením na cesty či pobyt v prírode.

záložené zdroje
Zdroj foto: www.stablecam.com

Možnosti dobíjania batérie

Jednou z výhod zariadení od značky EcoFlow je rýchlosť nabíjania batérie a to hneď niekoľkými spôsobmi. Jedným z nich je možnosť nabíjania na dobíjacích staniciach na automobily. Ako uvádza značka na oficiálnom webe stablecam.com ide o jedinečnú metódu, ktorá umožňuje rýchle dobíjanie s výkonom až 3 000 W. Na cestách je možné využiť úsporné dobíjanie z obnoviteľných zdrojov pomocou solárnych panelov. Ďalšou možnosťou je dobíjanie inteligentným generátorom, zo zásuvky alebo dobíjanie priamo v aute.

Okrem spomenutých variantov je možné siahnuť aj po záložných zdrojoch s možnosťou duálneho dobíjania. V tomto prípade hovoríme o dobíjaní zo zásuvky v kombinácií so solárnym dobíjaním. Samozrejmosťou je monitorovanie a ovládanie týchto zariadení cez mobilnú aplikáciu.

EcoFlow prináša inovatívne riešenia, ktoré spájajú vyspelé technológie, udržateľnosť a jednoduchosť použitia. Vďaka svojim vlastnostiam, rozmerom a dizajnu sú vhodné nielen na zabezpečenie energetickej nezávislosti domácností, no využitie nachádzajú aj na cestách. O konkrétnych riešeniach od značky EcoFlow sa dočítate v nasledujúcom článku na našom webe.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie