Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Nadčasové riešenia pre vašu terasu: Tu sú 3 tipy!

Teplo je tu a s ním aj výrazne dlhšie trávenie času na našej záhrade a hlavne terase. Každý z nás chce mať zo svojej terasy príjemné miesto na oddych a na trávenie času s priateľmi a známymi.

V tomto článku si ukážeme 3 tipy, akým spôsobom urobiť zo svojej terasy príjemnejšie miesto. Poďme na to!

Hliníkové pergoly na mieru

Hlinikové pergoly na mieru sú skvelým doplnkom do vášho exteriéru a najmä vašej terasy. Pri upršaných dňoch vám zabezpečí väčšie sucho na vašej terase, počas slnečných dní vám môže pomôcť vytvoriť väčší tieň.

Hliníkové pergoly sa hodia takmer do každého domu, od rustikálneho až po klasický a moderný.

Zasklenie terasy

Zasklenie terasy je v aktuálnej dobe veľmi obľúbené. Môžete využiť vašu terasu aj v horších a chladnejších podmienkach. Najobľúbenejšia môžnosť je zasklenie pomocou sklenených panelov, ktoré sú fixované k hliníkovým ráfikom. Sklenené panely umožňujú skvelú priesvitnosť.

Môžete však využiť aj plastové alebo polykarbonátové dosky, ktoré sú lacnejšie avšak vizuálny efekt je už horší v porovnaní so sklom.

Zasklenie terasy však môže zvýšiť využiteľnosť vašej terasy a taktiež aj zvýšiť hodnotu vášho domu.

Zimné záhrady

Na svojej terase si môžete dať urobiť aj zimnú záhradu. Je to sen pre mnohých záhradkárov. Môžete si totiž pestovať kvety a rastliny po celý rok … aj počas zimného obdobia. Nie každý však v zimnej záhrade niečo pestuje. Mnoho ľudí ju využíva napríklad ako miesto na oddych, kde si vedia prečítať svoju obľúbenú knihu alebo túto novú miestnosť využívajú na relax a pohodu.

Aby bola zimná záhrada funkčná počas celého roka, je potrebné ju dobre izolovať. Odporúčame sa preto poradiť s odborníkom, ktorý vám poradí z akého materiálu si dať vyrobiť zimnú záhradu, a kde ju umiestniť.

Zimné záhrady, hliníkové pergoly a zasklenie terás sú skvelé spôsoby ako si môžete svoju terasu vylepšiť a tráviť na nej viac času. Ak si plánujete dať urobiť jeden zo spomínaných tipov, určite kontaktujte odborníka, ktorý vám s tým poradí.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie