Dnes je 05.mája 2024, meniny má Lesana/Lesia

Ako vybrať slnečné okuliare podľa tvaru tváre? Sprievodca Medicine

Bez ohľadu na to, či ste módnym trendsetterom alebo jednoducho chcete chrániť svoje oči pred škodlivými slnečnými lúčmi, vhodné slnečné okuliare môžu naozaj ovplyvniť váš vzhľad. Avšak s toľkými rôznymi štýlmi, tvarmi a farbami, z ktorých si môžete vybrať, môže byť nájdenie tých ideálnych ozajstnou výzvou. Našťastie pre Vás máme sprievodcu, ktorý Vám pomôže vybrať slnečné okuliare, ktoré sa hodia k Vašej tvári. A nezabudnite sa pozrieť na stránku s ponukou Medicine, kde nájdete široký výber štýlových okuliarov.

Poznajte tvar svojej tváre

Predtým, ako si začnete hľadať ideálne slnečné okuliare, je dobré poznať najprv tvar svojej tváre. Existuje niekoľko základných tvarov tváre, ako sú okrúhle, štvorcové, oválne, srdcové a diamantové. Každý z týchto tvarov má určité vlastnosti, ktoré sa dajú použiť pri výbere správneho modelu okuliarov.

Okrúhla tvár

Ak máte okrúhlu tvár, stojí za to venovať pozornosť štvorcovým alebo obdĺžnikovým okuliarom. Tieto modely dodajú vašej tvári definíciu a opticky ju zoštíhlia. Je tiež dôležité vybrať okuliare so širokým rámom, ktoré pomôžu zlomiť okrúhly tvar. Navštívte Medicine, kde nájdete okrem iného Slnečné okuliare dámske, ktoré sa budú hodiť k vášmu štýlu a tvaru tváre.

Štvorcová tvár

Ak máte štvorcovú tvár, určite budete chcieť zvoliť okuliare, ktoré zjemnia ostré línie vašej tváre. Okrúhle alebo oválne okuliare budú perfektnou voľbou, pretože pomôžu zjemniť vaše rysy. Vyhnite sa však príliš veľkým rámom, ktoré môžu ešte viac zvýrazniť tvar tváre.

Oválna tvár

Ak máte oválnu tvár, máte šťastie, pretože tento tvar je všeobecne považovaný za najvyváženejší. To znamená, že máte na výber z mnohých možností! Môžete experimentovať s rôznymi štýlmi okuliarov, od veľkých rámov po malé rámy, od obdĺžnikových až po okrúhle.

Slnečné okuliare v Medicine

Výber správnych slnečných okuliarov pre vašu tvár môže skutočne zmeniť váš vzhľad. Pamätajte, že najdôležitejšie je poznať tvar svojej tváre a vybrať si okuliare, ktoré ju doplnia a dodajú jej harmonickú proporciu.

A Medicine to je predovšetkým kreativita, vášeň a prekvapivá spolupráca. Kultúra a umenie sú pre značku prvoradými hodnotami, ktoré dodávajú oblečeniu originálny charakter a individualitu. Medicine zároveň ukazuje, že sa môžete prejaviť v rôznych aspektoch života a predovšetkým cez to, čo nosíte.

Nečakajte už dlhšie – ochrana očí a štýl idú ruka v ruke, preto investujte do tých správnych slnečných okuliarov ešte dnes!

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie