Dnes je 09.mája 2024, meniny má Roland

Ako si výhodne vytvoriť z obývačky raj?

Či už ste sa len teraz nasťahovali do nového domu alebo bytu a začínate od nuly, alebo ste už zabývaní, obývačka je dôležitou miestnosťou. Je to miesto, kde sa môže stretnúť celá rodina, kde môžete relaxovať a tráviť spolu čas. Chcete aby bola vaša obývačka skutočným rajom pre celú rodinu, ale chcete aj trochu ušetriť? V tom prípade nakupujte nábytok na rôznych e-shopoch cez Tipli.

Ešte ste o Tipli nepočuli?

Tipli je internetová stránka, ktorá je tu pre všetkých, ktorí chcú pri nakupovaní vždy ušetriť. Ponúka možnosť odmien z nákupov, ktoré môžete zbierať a napokon si ich nechať vyplatiť na váš účet v banke. Takto si euro po eure môžete našetriť na ďalšie nákupy, nevyhnutnosti či radosti. Okrem toho sú k dispozícii rôzne zľavové kupóny, aktuálne informácie o výpredajoch, doprave zadarmo a iných akciách. Zaregistrujte sa ešte dnes úplne zadarmo.

tipli
tipli

S Tipli ušetríte aj na nábytku

Portál Tipli.sk obsahuje desiatky rôznych obchodov a tiež tu nájdete rozsiahlu kategóriu s e-shopmi s nábytkom a dekoráciami či doplnkami do bytu. Pozrite si možnosti, ako ušetriť na Sconto nábytok, alebo Kondela. Vybrať si môžete zľavové kupóny či iné akcie – taktiež sa dozviete, ako získať výhodnejšiu dopravu, alebo ako získavať pravidelné zľavy s newsletterom.

Čo všetko kúpiť do obývačky?

Nákup nábytku a dekorácií je dôležité vyberať podľa vašich preferencií, avšak sú veci, ktoré by v správnej obývačke určite nemali chýbať. No ak sa niečo rozhodnete vynechať, je to úplne v poriadku. Veci vyberajte tiež podľa veľkosti vašej obývačky. Čo teda kúpiť?

  • Sedačku – sedačky a pohovky sú dostupné v rôznych veľkostiach – výber podmieňte tomu, koľko členov má vaša domácnosť, či mávate veľké oslavy či návštevy a tiež koľko voľného priestoru máte. Obľúbené sú rohové sedačky. Využite na nákup sedačky Sconto zľavový kód a zaplatíte o niečo menej.
  • Konferenčný stolík – hodí sa na odloženie menších potrieb či na pohostenie.
  • Obývačková stena či menší nábytok – na uloženie rôznych potrieb sa hodí obývačková stena, ktorá je prispôsobená aj pre televízor a inú techniku. Môžete však kúpiť aj menšie kúsky nábytku, ktoré tiež skvelo poslúžia – pozrite si nábytok Kondela.

Toto sú základné prvky, ktoré tvoria obývačku. Nekončite však len u nich a dokúpte si pár vecí, ktoré urobia miestnosť útulnejšou. Dôležité je tiež vhodne zladiť farby. Pozrite si Sconto sedačky, ktoré sú dostupné v rôznych farbách. Môžete tiež kúpiť sedacie súpravy spolu s kreslami, alebo si vybrať kreslá samostatne. Pohodlné kreslo je základ dobrého relaxu.

Nezabúdajte ani na dekorácie. Vyberte si vkusnú vázu na konferenčný stôl, minimalistické sošky a na stenu zaveste obrazy. A kvety – tie sú skvelou dekoráciou do každej miestnosti – či už zvolíte umelé alebo živé, vašu obývačku určite oživia. Fajn dekoráciou môžu byť aj lampy – stojace i stolné. Na dekorácie využite Kondela zľavový kód a vyhnite sa vysokým cenám. Dolaďte k obývačke koberec a vytvoríte ešte príjemnejší priestor. Do obývačiek so vhodné koberce s vyšším vlasom. Vkusné sú napríklad Jysk koberce.

Obývačku môžete doplniť aj policami – ak ste milovníkmi kníh, urobte si raj pre každého čitateľa – podľa dostupného priestoru si vyberte policový systém, vložte doň knihy, doplňte o dekorácie či fotky a uvidíte, že to bude vyzerať skvelo.

Všetko, čo vám pomôže vytvoriť z obývačky skutočný raj na zemi nájdete na e-shopoch s nábytkom. A keď sa na ne presuniete cez Tipli, môžete zároveň ušetriť. Tak relaxujte v novej obývačke aj spolu s Tipli.sk.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 1x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie