Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Tipy na lowcost rekonštrukciu kuchyne

Vymeňte staré obklady

Výmena starých obkladov a dlaždíc na stene dokáže okamžite zmeniť vzhľad vašej kuchyne. Namiesto klasického tvaru a tehlového usporiadania sa ich snažte uložiť napríklad do vertikálneho vzoru alebo do tvaru rybích kostí. Výraznejšie vzory sú tiež skvelým spôsobom ako pridať šmrnc celej miestnosti. Miešajte a kombinujte farby, náhodne vytvárajte tvarynebojte sa experimentovať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Vision Fastighetsmäkleri (@visionmakleri),

Použite otvorené riešenia

Otvorené regály sú skvelý spôsob ako ukázať pekné poháre či taniere. Pri ich využití sa však uistite, že je váš inventár naozaj hodný ukazovania. Pri montovaní takýchto regálov a políc tiež zvážte výšku a hmotnosť toho, čo bude na nich vystavené.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Karr Bick Kitchen & Bath (@karrbick_design),

Vymeňte pracovnú dosku

Výmena pracovnej dosky môže mať obrovský vplyv na celkovú zmenu výzoru kuchyne. K dispozícii je v súčasnosti široká ponuka dosiek rôznych materiálov. Zamyslite sa nad drevenou pracovnom doskou na kuchynskom ostrovčeku, kde ľudia u vás doma zvyčajne sedia a jedia, alebo nad pracovnou doskou s efektom kremeňa okolo kuchynského dresu a priestoru na varenie.

Maximalizujte povrchový priestor

Buďte nekompromisní a vyhadzujte, recyklujte alebo darujte veci z kuchyne, ktoré nepoužívate alebo nepotrebujete. Tým, že budete kuchynské plochy udržiavať čisté, bude celá miestnosť vyzerať väčšie. Nakúpte organizéry skriniek a zásuviek, či košové regály, kde odložíte všetky spotrebiče a kuchynské náradie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Karr Bick Kitchen & Bath (@karrbick_design),

Vymaľujte

Zmena farby je výborný spôsob ako oživiť vašu kuchyňu za nízku cenu. Porozmýšľajte nad zaujímavou farbou alebo vzormi, ktorými by ste mohli oživiť nudnú bielu. Ak ste odvážni, siahnite po tapete. Tapetovanie znovu ožíva a na výber je nespočetné množstvo tapiet. Ostáva sa len rozhodnúť. Pre viac inšpirácií ohľadom oživenia stien si prečítajte článok tu.

Ako vidíte, možností ako oživiť kuchyňu bez toho, aby ste museli vylúpiť banku, je mnoho. My sme vám priniesli len niekoľko z nich. Ak aj vy máte tip, ako za pár eur oživiť kuchyňu, podeľte sa s nami v komentároch. Budeme sa tešiť.

MiMo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie