Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Oživte váš nábytok! 3 tipy ako si vyrobiť vlastné originálne kúsky

Maľované mandaly – pre zasnených i kreatívnych
Videli ste už antistresové omaľovánky? Rovnako originálne ako každá omaľovánka, môže vyzerať váš stôl. Pokojne pri ňom môžete zahodiť všetky starosti a úplne sa uvoľniť s pohárom dobrého vína. Veď prečo si neurobiť z bežného stola niečo originálne, čo nikto neprehliadne.

Navyše, takéto mandaly sú zhovievavé aj k vašej peňaženke. Sú to nálepky, ktoré jednoducho nalepíte, kam len budete chcieť.
Prípadne si môžete zaobstarať šablónu, ktorú prestriekate farebným sprejom.

Okrem kuchyne či jedálne ich môžete využiť aj netradičnejšie, napríklad v kúpeľni. Tá sa stane doslova zenovým miestom pre dokonalý relax, s nádychom orientu.

Ombré nielen vo vlasoch
Kozmetický priemysel je trendom ombré priam posadnutý. Niet divu, že tento trend prišiel aj do interiérového dizajnu a stal sa hitom. Každá umelecká duša si ho môže vytvoriť sama, DIY návodov je na internete neúrekom.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tᴬᴮᴵᵀᴴᴬ (@smply_seasonal),

Môžete sa inšpirovať rozprávkovými farbami jednorožca alebo vyskúšať odtiene jednej farby. Prechod od bledších po najtmavšie odtiene bude na jednom kuse nábytku vyzerať dokonale.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ▪️Eniko▪️ (@mydarkhome_),

Pre tých, ktorí ombré trendu podľahli úplne, môže byť ideálna aj celá stena s týmto efektom. Verte, že na nej spočinú všetky oči. Stačí už len nájsť top maliara, ktorý vám zo steny vyčarí hotový západ slnka.

Pre menej odvážnych sú krásnym doplnkom napríklad závesy s ombré efektom.

Nechajte svoj nábytok rozkvitnúť

Prestala vás baviť vaša biela či sivá knižnica? Nemusíte hneď bežať do obchodu po novú. Rýchlo a jednoducho si vytvoríte originálny kvetinový kúsok pomocou samolepiacej tapety.

Na výber máte tisíce vzorov, od ruží s barokovým nádychom, cez lúčne kvety, až po Provensálskom inšpirovanú levanduľu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Urban Relics Inc. (@urbanrelics),

Pre tých, ktorí sa neboja experimentovať, je tu možnosť ,,vytapetovať“ si nábytok aj veselšie. Viac farieb a vzorov, ktoré na prvý pohľad k sebe neladia, môžu nudnú čiernu komodu zmeniť na unikátny kúsok.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Elin Å. Johansen (@elajo.interior),

Veríme, že ste sa našimi tipmi inšpirovali, a že si niektorý z nich doma radi vyskúšate. Zmena je predsa život, preto neváhajte a zmeňte si váš interiér na miesto, kde sa budete cítiť príjemne. A navyše s nábytkom, ktorý je originálny, nebude vás stáť všetky úspory a bude radosť sa naň pozerať.

Lucy

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie