Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Milé, kreatívne a unikátne veľkonočné dekorácie do 5 eur

Vyrobiť si krásne jarné dekorácie je ľahšie ako by sa mohlo zdať. Stačí si len veriť a využiť môžete všetko čo vás napadne. Vajíčka, škrupiny, vtáčie pierka, živé či umelé kvety, dokonca aj mach.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Wild Meadow Wreaths (@wildmeadowwreaths),

Veniec z prútia

Jednoduchý veniec si môžete vyrobiť úplne sami a vlastne zadarmo. Budú vám k tomu stačiť len šikovné ruky. Nastrihajte si dlhšie prútiky, spojte ich do zväzku, obtočte ich a spevnite tenkými, ohybnými prútikmi. Zväzok stočte a zaviažte, môžete použiť prútiky, alebo aj taviacu pištoľ.
Na ozdobenie môžete použiť mašľu, vajíčka, živé kvety, alebo vystrihnúť kvety a nalepiť ich tavnou pištoľou na venček.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Wild Meadow Wreaths (@wildmeadowwreaths),

Škrupinový veniec

Nevyhadzujte škrupiny z vajíčok. Môžete ich použiť na takýto krásny veniec. Škrupiny stačí poumývať a dať vysušiť. Ako základ venca je ideálne použiť polystyrénový kruh, na ktorý budete priliepať taviacou pištoľou škrupiny z vajíčok, pierka, kvety a ďalšie drobné dekorácie.

www.fler.cz

Živé škrupinky

Škrupiny z vajec môžete použiť na viacero spôsobov. Pre vytvorenie ďaľšej dekorácie zachovajte väčšinu škrupiny, opláchnite a naplňte navlhčenou vatou alebo pilinami. Nasypte do vnútra semiačka a denne polievajte. Vo vajíčku pekne ukáže žerucha, ovos, hyacinty alebo iné menšie jarné kvety.

Photo by Gardenista

Rozkvitnutá krhla
Naplňte rustikálnu krhlu ružovými tulipánmi, zeleňou, machom a pastelovými vajcami a perfektná jarná výzdoba je za chvíľu hotová. Do vnútra môžete umiestniť  penu na zaistenie stoniek. Pridajte vaječné škrupiny s výhonkami a keď dokončíte dekorovanie, zaveste krhlu na vchodové dvere a ozdobte farebnou stuhou.

https://www.bhg.com

Veľkonočná váza

Veľmi jednoduchou dekoráciou, ktorá splní účel je sklenená váza, do ktorej „pohádžete“ veľkonočné dekorácie. Spodok môžete vystlať slamou alebo machom a ďalej vrstviť vajíčka, sošky zajacov či kuriatok zakomponovať môžete taktiež sviečku či umelé kvety.

Photo by: Nicolas Huk from  www.flickr.com
Photo by Home Decor and Fashion from flickr.com

Radi si na veľkú noc takto pekne spestríte domov? Zdieľajte, lajkujte…

DoDo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie