Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Zväčšite si spálňu aj bez búrania

Zrkadlá

Nasadenie zrkadiel do malých miestností skutočne dokáže divy. Izba sa zrazu bude zdať väčšia. Vieme, že pridať zrkadlá do spálne môže byť niekedy problém a preto vyskúšajte skriňu so vstavanými zrkadlami. Zvlášť dobrá pozícia je v blízkosti okna, pretože vtedy vytvorí zrkadlo pocit širšieho priestoru.

Vymaľujte

Vymaľovanie je jednoduchý spôsob ako „otvoriť“ miestnosť. Svetlejšie farby odrážajú svetlo a tak sa miestnosť zdá väčšia. Ak chcete pridať miestnosti výšku, natrite stropy na tmavšiu farbu. Triky s farbami sa dajú využiť na rôzne spôsoby.

dizajnová spálňa
Photo by Mary Whitney from Pexels

A čo s nábytkom?

V malej spálni často nie je veľa spôsobov ako umiestniť svoj nábytok. Čím viac do spálne dáte, tým bude vyzerať menšie. Ale čo s tými všetkými vecami? Vytvorte si úložný priestor na posteľou pomocou poličiek, prípadne skriniek, ktoré sa dajú zatvoriť. Tým vytvoríte miesto pre neporiadok a vyhádžete nepotrebný nábytok, ktorý vypĺňa už aj tak malý priestor. Nezabudnite kúpiť posteľ s úložným priestorom.

Buďte transparentní

Použitím čohokoľvek čo je priesvitné, zväčšíte svoj priestor. Zabudnite na drevené a tvrdé plasty, radšej kúpte stolíky, stoličky a police zo skla alebo priesvitného plastu. Priestor sa prevzdušní a vy budete mať vo svojej spálni príjemný pocit.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Stone Investment (@stone.investment),

Malá spálňa s veľkým umením

Vsaďte na visiace umelecké dielo, ktoré vašej spálni dodá ten správny šmrnc. A ak k tomu zvolíte správnu veľkosť a umiestnenie, vyhrali ste. Zvoľte radšej jeden kus, ktorý pridá miestnosti hĺbku. Umiestnite ho dostatočne nízko, aby ste nechali dostatok priestoru nad ním. Tým bude vaša spálňa vyzerať oveľa väčšia.

Povedzte ahoj neporiadku

Neporiadok pridáva miestnosti pár kíl navyše. Upracte a udržujte všetky veci schované v úložných priestoroch.

Dizajnová spálňa
Photo by Mary Whitney from Pexels

V jednoduchosti je krása

Pri výbere svetla a závesovvsaďte na jednoduché a najmä svetlé tóny, ktoré okrášlia vaše kráľovstvo. Svietidlá voľte radšej menšiea použite ich viac namiesto jedného veľkého stropného. Na okná kúpte svetlé závesy, ktoré však nebudú siahať až na zem. Ak budete potrebovať tmu, radšej skúste rolety. Zachovajte jednoduchý dizajn.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa interior4all ? (@interior4all),

Niekoľko optických trikov a hneď sa cítite lepšie. Buďte kreatívny a posuňte ilúziu ďalej. Podeľte sa s nami aj s ďalšími vychytávkami, ktorými sa vám podarilo zväčšiť priestor. Prajeme vám sladké sníčky.

MiMo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 3x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie