Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Nechať opravy na nového majiteľa?

Na pôvodný stav sa vykašlite

Ak predávate nehnuteľnosť, ktorú počas jej existencie nikto nerekonštruoval a nevyhovuje ani súčasným štandardom, určite ju neprerábajte. Ponúknite ju ako nehnuteľnosť v pôvodnom stave vhodnú na rekonštrukciu a vypýtajte si za ňu aj adekvátnu cenu. Nevykonávajte ani drobné úpravy. Sú ľudia, ktorí práve takúto nehnuteľnosť vyhľadávajú a ktorí si ju chcú upraviť podľa vlastného vkusu. Či už bude vymaľované alebo nie, to nebude nikoho zaujímať.

Rovno sa nasťahovať

V prípade, že je nehnuteľnosť ktorú predávate vhodná na bývanie, buďte dôsledný. V tomto prípade sú detaily veľmi dôležité. Opravte pokazené a dlhodobo nefungujúce veci zreparujte, sústreďte sa na dôkladné upratanie. Veď prvý dojem sa robí len raz a emócie sú tie, ktoré pri kúpe nehnuteľnosti rozhodujú. Utesnite kvapkajúci kohútik, natrite vŕzgajúce dvere, opravte kľučku, ktorá sa zasekáva, utesnite okná, odstráňte vodný kameň v kúpeľni a kuchyni, čím vzbudíte pocit novosti a čistoty.

Premýšľajte dôkladne

Predtým ako sa pustíte do opráv porozmýšľajte čo všetko nefunguje. Vcíťte sa do role kupujúceho a prehliadnite si celú nehnuteľnosť jeho očami. Dôraz klaďte na miesta, ktoré by si podľa vás nemal všímať a sústreďte sa na ich zlepšenie. A nezabudnite vymaľovať. Jednoduchá biela farba v kombinácii s čistotou, dodá vašej nehnuteľnosti pocit sviežosti a udržiavanosti.

Byt - jedálenský stôl
Photo by Carlos Diaz from Pexels

Čo sa vám vyplatilo pri predaji bytu či domu? Podeľte sa o tento článok so svojimi priateľmi a zdieľajte ho. Veď nikdy neviete komu sa jeho užitočnosť môže zísť.

MiMo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie