Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Vianočný svietnik rozžiari svetlom celý domov

Svietnik Villa Collection Duro Quatro je skvelou variantou pre tých z nás, ktorí inklinujú skôr k jednoduchosti a minimalizmu. Tento svietnik je priam umeleckým dielom a určite strhne zrak nejednému z nás. Svojim dizajnom pripomína skôr sochu.  

svietnik villa collection duro quatro
https://www.bonami.sk/p/svietnik-villa-collection-duro-quatro-12-cm

Značka Cannet vytvára nádherný nábytok, dekorácie a doplnky, ktoré dýchajú škandinávskym dizajnom a kvalitnou výrobou. Jedným z ich výtvorov je svietnik Cannet Geo v medenej farbe. Svojim dizajnom upúta skôr ľudí, ktorí obľubujú moderný štýl a ich domácnosť je zariadená tiež v tomto štýle. 

svietnik canett geo
https://www.bonami.sk/p/svietnik-vo-farbe-medi-canett-geo-35-cm

Autorkou tohto svietnika je Beatrice Tinguely. Z kvetinárstva ju cesta priviedla až k interiérovému dizajnu. Jej doplnky majú v sebe kúsok prírodnej krásy. Sú jednoduché a založené na geometrii.  

dizajnový svietnik bougeoir marble
https://www.bonami.sk/p/svietnik-bougeoir-marble

Vieme, že jednoduchosť a minimalizmus nie sú každého šálkou kávy. Môžu pôsobiť chladne až nevľúdne. Nasledujúce svietniky vdychujú domovu teplo a viete si ich urobiť aj svojpomocne. 

Na výrobu takýchto svietnikov využijete materiály ako napríklad drevo alebo rôzne iné prírodné materiály, ktoré sú ľahko dostupné. Okrem estetického dojmu prinesú aj tú správnu vianočnú vôňu. Výroba vám prinesie okamžitú vianočnú náladu a zapojiť môžete aj tých najmenších. 

https://www.dunelm.com/product/twig-and-berry-candle-ring-natural-1000154019
https://www.dunelm.com/product/twig-and-berry-candle-ring-natural-1000154019

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa M&D (@md.pre.radost),

Vianočný svietnik sa rozhodol vyrobiť aj tím beevam šikovný.

Jednoducho si ho viete doma vyrobiť a nepochybne vám skrášli vašu domácnosť a vnesie do nej toho správneho vianočného ducha. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Amanitka Handmade (@amanitkahandmade),

Určite nám nezabudnite napísať, ak sa rozhodnete vytvoriť si vlastný vianočný svietnik. Potešíme sa aj fotke a dúfame, že sme vás inšpirovali pri výbere toho správneho vianočného svietnika do vašej domácnosti.

Ivka

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 5x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie