Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Použite kov a metal na rozjasnenie vašej kúpeľne

O tom, že sú chromové a metalické farby trendy, už vieme. Teraz si ukážeme, ako ich elegantne použiť, skombinovať a k akým farbám sa najviac hodia.

Zvoľte si dominantný kov

V jednej malej miestnosti ako je kúpeľňa nemôžete mať všetky kovy. Chróm je jednoduchý, klasický a krásny dominantný kov. Na rozdiel od mosadze a teplejších kovov, ktoré môžu mať množstvo rôznych povrchových úprav. Výhodou je, že bez ohľadu na to, kde nakupujete, všetky leštené chrómované kúsky sa vám budú zhodovať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa THE BLACK AESTHETICS ? (@the.blackaesthetics),

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa INTERIOR DESIGN (@interiors.media),

Myšlienka používať zlato v kúpeľni sa môže zdať zastaraná. Tento vzhľad však prežil celé desaťročia a môžeme vás uistiť, že určite prináša pocit luxusu. Kľúčom k používaniu zlata v modernom priestore je zamerať sa na tvary. Vyskúšajte predmety, ako sú vodovodné batérie alebo minimalistické ovládanie sprchy. Pamätajte tiež, že pokiaľ ide o zlato, menej je viac

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА // BALCÓN (@balcon.studio),

Mosadz sa takisto ako meď stáva obzvlášť zaujímavou, keď odráža svetlo. Je jasnou voľbou pre kohokoľvek, kto si chce vytvoriť skutočne zaujímavú kúpeľňu. Jednou z pozitívnych vlastností mosadze je, že sa o ňu dá pomerne ľahko starať. Mosadz vynikne v kombinácii s lesklým svetlým povrchom, alebo s tmavšími odtieňmi dodá každej kúpeľni vznešený vzhľad. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА // BALCÓN (@balcon.studio),

Opakujte každý kov najmenej dvakrát

Toto je obzvlášť dôležité pre kov, ktorý ste vybrali v kroku 1. Použite aspoň dva, alebo tri krát ten istý kov na viacerých povrchoch. Sprchová hlavica a umývadlový kohútik, vešiak na uteráky či držiak na toaletný papier. To je dosť povrchu na to, aby ste si všimli, že sa použitý kov niekoľkokrát zopakoval. Mosadz je späť v móde. Nie je až taká odvážna ako zlatá, ale stále do priestoru dodáva dosť tepla.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

H Y P N O T I C . Earthy tones on Agate ?| ? @stephenbusken

Príspevok, ktorý zdieľa ADAM HUNTER (@adamhunter),

Zvážte kovovú povrchovú úpravu

Ak už používate chróm ako svoj dominantný kov v kúpeľni, pravdepodobne nebudete chcieť pridať leštené mosadzné zrkadlo a doplniť ho nenalakovanými mosadznými toaletnými doplnkami. Jednoduchšie je držať sa rovnakého kovu. Avšak na ten istý kov môžete použiť rôzne povrchové úpravy.  

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Randi Garrett Design (@randigarrettdesign),

Kedysi bolo miešanie kovov v interiéri neprijateľné. No aj kombinácia rôznych kovových povrchových úprav vytvára hĺbku a vzbudzuje vizuálny záujem. Vždy treba s lesklými povrchmi narábať opatrne a držať sa hesla, že menej je viac. Napíšte nám do komentára, ako sa vám takáto kombinácia páči a držíme vám palce v dizajnovaní vašej kúpeľne. 

DoDo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie