Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Majte upratané bez stresu s robotickým vysávačom

Udržujte poriadok, aj keď nie ste doma

Vďaka robotickým vysávačom môžete vo svojej domácnosti udržiavať poriadok, aj keď nie ste doma. Však kto by už len nechcel mať povysávané vždy keď príde večer z práce? Najjednoduchšie a najlacnejšie robotické vysávače sa ovládajú pomocou tlačidiel. Nastavíte im lokalitu, v ktorej sa smú pohybovať a oni sa jednoducho pustia do práce.

Šikovnejšie robotické vysávače majú zabudovaný Wifi modul, ktorý je schopný sa pripojiť do domácej bezdrôtovej siete. Na základe toho môžete svoj vysávač jednoducho ovládať pomocou aplikácie v smartfóne, nech sa už nachádzate kdekoľvek.

Robotické vysávače s navigáciou môžu pracovať úplne automaticky a to preto, že majú zmapovaný celý priestor bytu. Vy sami im tak môžete nastaviť, ktoré miestnosti majú upratovať, ako dlho a ako často. Ušetrí vám to nielen čas, ale i energiu a zbytočné starosti.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ↟ ᴀʟᴇᴜ, ᴋʏʀᴀ & ᴍɪᴋᴀ ↟ (@adventuresibes),

Na každodenné použitie

Na začiatku si skúste odpovedať, na otázku, ako často doma vysávate s klasickým vysávačom? Je to raz, dvakrát za týždeň? Robotické vysávače sú určené na každodenné použitie. Sú totiž bezvreckové a ich zberná nádoba má zvyčajne objem maximálne 1 liter.

Väčšie nečistoty by mal problém vysať. Robotické vysávače sú navrhnuté a vyrobené tak, aby mohli každodenne vysávať nahromadenú vrstvu prachu. Pokiaľ máte v byte väčšie nečistoty a nevysávali ste viac, ako niekoľko dní, tak túto úlohu nechajte na klasický vysávač.

Predurčenie na všetky typy povrchov

Robotické vysávače môžeme vo všeobecnosti rozdeliť podľa toho, na aký povrch sú určené. Veľa z nich sú univerzálne roboty, ktoré si ľahko poradia s kobercom, podlahou alebo dlažbou. Iné sú však náročnejšie a zameriavajú sa výhradne na jeden typ povrchu.

Závisí to predovšetkým od typu pozdĺžnej kefy. Tá môže byť štetinová alebo gumová.

  • Štetinová – je určená najmä na vysávanie kobercov, pretože vďaka štetinám vie z nich vytiahnuť aj vlasy, či chlpy. Vyžaduje si však častejšie čistenie. Na koberce sa však hodí aj tzv. rotačná turbokefa.
  • Gumová – si poradí hlavne na hladkom povrchu, akým je napríklad dlažba, alebo klasická podlaha. Treba však myslieť na to, že guma prichádza do priameho kontaktu s tvrdým povrchom, a tak je vysávanie hlučnejšie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ABOUDI (@aboudi.86),

Robotický vysávač Rowenta RR 6871 WH už od 180 eur

Robotický vysávač Rowenta RR6871WH Explorer Serie 20 Aqua je navrhnutý na dokonalé vysávanie nečistôt a prachu z každej tvrdej podlahy. Vysávač dokáže nielen vysávať, ale vďaka špeciálnemu mopu tiež vytiera. Na pohodlné použitie je vysávač vybavený 3 programami na upratovanie podľa vašich predstáv, dobíjacou stanicou a diaľkovým ovládaním.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Irina (@mimi_rinaa),

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 pre náročných

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 je schopný upratovať až 150 min na jedno dobitie vďaka lítiovo-iónovému akumulátoru. Súčasne robotický vysávač sám diagnostikuje nutnosť dobitia batérie a presunie sa naspäť do stanice. Úplné nabitie trvá 3 h. Výbava robotického vysávača zahŕňa HEPA filter, ktorý spoľahlivo zachytí všetok prach. Zberná nádoba s veľkosťou 0,5 l vystačí aj na upratovanie veľkých miestností. Jeho cena je okolo 500€.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa MiShop.si (@xiaomi_slovenija),

Máte doma robotický vysávač? Ak áno asi už bez neho ” ani neviete žiť”. Je to vynikajúci pomocník, ktorý spraví robotu za vás. Úžasné!

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie