Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Inteligentná chladnička – smart spotrebič v modernej kuchyni

Luxus v kuchyni

Chladnička je jedným z elektrických spotrebičov, ktorý je v každej domácnosti nevyhnutný. Elegantné americké typy chladničiek poznáme zo seriálov alebo filmov, kde vždy upútali našu pozornosť hlavne dvojkrídlové dvierka, ktoré v sebe ukrývali zásobník na ľad alebo automat na chladený nápoj. V dnešnej dobe už nie sú americké chladničky len nedostupným snom. Tento spotrebič sa hodí do modernej kuchyne, ktorá využíva všetko, čo súčasná doba ponúka. Chcete vedieť prečo?

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Florencia De Saracho (@flordesaracho),

Transparentne a šetrne

Moderná generácia smart chladničiek disponuje napríklad dvierkami Door-in-Door, čo umožňuje uvidieť obsah chladničky bez toho, aby sa museli jej dvierka otvoriť. Na dvierka chladničky sa len dvakrát ťukne a hneď sa transparentne ukáže všetko, čo sa v nej nachádza. Šetrí sa tak energia aj trvanlivosť jednotlivých potravín, ktoré sú náchylné na zmenu teploty.

Interiér amerických chladničiek je bohato členený a perfektne slúži aj rodine s viacerými členmi v domácnosti. Bežné je nastavovanie teploty na diaľku pomocou aplikácie v telefóne, prehľadné a regulovateľné odnímanie jednotlivých poličiek. To sa hodí hlavne v prípade, že chcete do chladničky vložiť hrniec či misku väčších rozmerov.

Chvíle v kuchyni budú zábavnejšie ako kedykoľvek predtým

Zaujímavý vonkajší displej ponúkajú rôzne značky vyrábajúce kuchynské spotrebiče. Svoj kuchynský priestor môžete doplniť napríklad chladničkou, ktorá na integrovanej obrazovke zobrazuje rodinné fotografie, obrázky kreslené vašimi deťmi, prebiehajúci hovor, prehľad správ a počasia či trvanlivosť potravín, ktoré sa v chladničke nachádzajú.

Smart chladnička už nie je len na chladenie

Vďaka aplikácií SmartView sa jednoducho zosynchronizuje smartphone spolu s displejom na chladničke a všetko, čo potrebujete vidieť, sa tak zobrazí na displeji, ktorý sa nachádza na dvierkach chladničky. Funguje aj ako prehrávač hudby, podcastov alebo obľúbených relácií, ktoré si môžete bez problémov vychutnať. A čo je ešte na smart chladničkách skvelé? Vďaka prepojeniu s Bluetooth sa dajú vybavovať aj telefonáty bez toho, aby ste museli jednou rukou držať telefón a druhou miešať ingrediencie na prípravu chutnej večere.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Frow Home ? (@frowhome),

Všetko sa točí okolo jedla

Chcete ísť nakupovať, ale zabudli ste, čo vám chýba na prípravu jedla? O aktuálny prehľad v chladničke sa postarajú vnútorné kamery, ktoré na diaľku ukážu obsah nachádzajúci sa v chladničke a zároveň sa postarajú o prehľadný nákupný zoznam.

Chladnička 21. storočia ponúka aj aplikáciu smart recepty, kde si jednoducho prečítate celý podrobný návod na prípravu vybraného jedla. V prípade, že niečo dôležité chýba, automaticky sa to pripíše do nákupného zoznamu a zobrazí pri najbližšom nákupe.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa LG Ukraine (@lgukraine),

Dizajn a technológie k sebe bez pochyby patria. Dôkazom sú aj takéto smart chladničky či elektrospotrebiče, ktoré uľahčujú každodenný život. Čo hovoríte na smart kuchyňu a spotrebiče v nej?

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie