Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Rozloha bytu 30 m² môže byť ideálna. Riešenie je smart!

Minimalizmus a nábytok na mieru

V krásnom smart byte nájdete všetko, čo potrebujete na život, prácu, zábavurelax. No ako potrebné veci umiestniť do bytu tak, aby ste sa necítili stiesnene? Takýto problém hravo rieši minimalistický štýlnábytok na mieru, ktorý do priestoru sadne ako uliaty. Nábytok pritom nerieši len problém s nedostatkom úložného priestoru, môže poslúžiť na zakrytie celých častí bytu. Za pomoci obstavania „jadra“ nábytkom, docielili návrhári tzv. neviditeľnú kuchyňu. A čo ju robí neviditeľnou? Predsa fakt, že ju ľavou zadnou skryjete do skrine.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa CreateSpace (@createspace_for_art),

Dispozícia je kľúčová

V priestore, ktorý má 30 m², je potrebné premýšľať nad každým centimetrom. Plocha musí byť predsa využitá funkčneefektívne. V tomto prípade navrhol architekt dispozíciu tak, aby vznikli 3 logické zóny. Prvou je vstupná časť – chodba, ktorá disponuje množstvom úložného priestoruzabudovanou pračkou. Druhou zónou je kúpeľňa s toaletousprchou. A poslednou centrálnou a zároveň najväčšou časťou je denná zónaneviditeľnou kuchyňou.

Skvelou inšpiráciou vám môže byť aj šikovný odkladací priestor! Vieme, ako ho vytvoriť.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa CreateSpace (@createspace_for_art),

Malá plocha, veľký byt

Aj napriek svojej „maličkosti“ a schopnosti pojať všetko potrebné, pôsobí byt priestranneuhladene. Môže za to optická ilúzia s názvom biela farba. Byt využíva paletu bielej na stenáchnábytku, ktorá je v ladnom kontrastedrevenou podlahouprvkami v skrytej kuchyni.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa CreateSpace (@createspace_for_art),

Takéto krásne a inšpiratívne nápady vám prinášame aj na sociálnych sieťach. Nájdite tie najlepšie tipy a trendy v beevaní kedykoľvek. Sledujte nás naďalej.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie