Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Color school – 6 farieb jesene, ktoré nepatria len do šatníka

Pre tieto jesenné tóny sú príznačné tlmené a tmavšie odtiene farieb. Inšpiráciu môžeme hľadať predovšetkým v prírode. Pozrite sa sami, čo všetko nám príroda ponúka.

ECRU

Sa dá jednoducho definovať ako šedožltá farba. Dá sa perfektne prirovnať k nebielenému ľanu. Tento odtieň je obľúbený predovšetkým v Parížskych chic interiéroch. Vďaka tejto svetlej farbe dokáže interiér dýchať a zároveň tlmiť celkovú atmosféru. Farbu Ecru najlepšie dopĺňa gaštanová farba a kožené doplnky. Skvelo sa hodí do BohoEtno štýlového domova.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa TARALEE | interior stylist (@ecruandivoryhome),

ŠAFRÁNOVÁ

K tejto farbe mali v minulosti prístup len králi. Iste poznáte vetu: Je „toho ako šafránu“. Znamená to, že je niečo vzácne, pretože je niečoho málo. Prečo si teda tento vzácny odtieň nezaradiť do svojej jesennej kolekcie? Farbu je možné opísať ako žltohnedú s hlbokým medeným leskom. Nechajte sa unášať vzácnymi tónmi farieb a nebojte sa siahnuť aj po tejto farbe!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ????&????? | california casual (@saltpoppy),

ČERNICOVÁ

Ak ste milovníkom tmavších odtieňov černicová farba bude odtieňom práve pre vás! Odtiene fialovej sa považujú za tajomné a originálne. V móde, ako aj v interiérovom dizajne, krásne vynikne práve lesklý alebo saténový materiál, ktoré dokáže výraznú farbu od seba odraziť a nechať vyniknúť. Jednoducho sa dá skombinovať s výraznými šedými a čiernymi doplnkami a kameňmi.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fine Furniture by Darwazeh (@finefurniturejordan),

KHAKI

Ide o zemitý a prašný tón farby, dokonale prezentujúci jeseň. Hoci je obľúbenou farbou v našich šatníkoch, je vhodná aj do samotného interiéru. Krásne vynikne na kreslách, poťahoch, obliečkach a vankúšoch. Militantný odtieň zelenej sa dá zladiť s odtieňmi žltej, medenej a hnedej farby. Spolu s odtieňom jantárovej vie spraviť z kuchynskej zásteny skutočný unikát.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ?❤️ (@interior.philosophy),

BAKLAŽÁNOVÁ

Je pre vás záhadou ako vyzerá farba baklažánu? Je to populárny odtieň fialovej s nádychom zrelých čerešní a purpuru. Farba zrelého baklažánu sa hodí napríklad k slonovinovej, jemnej ružovej alebo klasickej snehobielej farbe. Jesenný interiér skvelo doplní spolu s pieskovou, okrovou a tmavou zelenou. Ak chcete farbu, ktorá neprovokuje, ale práve naopak, elegantne nadchne, baklažánová bude voľbou číslo jedna! Spolu so zlatými elementmi podčiarkne luxusný a vycibrený štýl domácej pani.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa FASMAS (@fasmas_germany),

PETROLEJOVÁ

Symbolizuje vzduch a vodu. Keďže je kombináciou zelenej a modrej, výborne sa do nášho zoznamu jesenných tónov farieb do moderného interiéru hodí. Je to tajomná farba. Orientálny nádych, ktorý petrolejová farba prezentuje má charizmatickú silu a hĺbku. Výrazná farba sa má kombinovať s béžovou, hnedou a zlatou. Vzniknú tak sofistikované riešenia, ktoré pôsobia harmonicky a hrejivo. Presne taký domov si chceme pre seba vytvoriť.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ☆ㅁ감ㅅㅑ☆ (@__arkat),

Vedeli ste, že ženy dokážu rozlíšiť viac farebných odtieňov ako muži? Zaujímavosťou taktiež je, že slnko nie je žlté, ale biele. To, prečo vidíme napríklad Slnko žlté, je dané našou atmosférou a odrazom jednotlivých vĺn. Farby sú skutočným tajomstvom pre mnohých z nás, objavujme ich spoločne v Color school.

Zerlin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie