Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Exotické Vianoce sú tropické a prepychové! Je čas zažiariť

Vianoce sa na celom svete rozhodne neoslavujú v rovnakom štýle. Sme zväčša zvyknutí na klasicky ozdobené vianočné stromčeky, adventné vence so štyrmi sviecami a vianočné salónky. Pre tých, korí chcú popustiť uzdu svojej fantázii a vniesť do interiéru exotiku, máme niečo abstraktnejšie.

Perá z vtákov aj škrabošky

Neexistuje nič, čo by atmosféru Vianoc mohlo umocniť viac, ako krásne vyzdobený stromček. Tento symbol najkrajších sviatkov v roku môže byť ozdobený nielen farebnými guľami a svetielkami, ale aj pierkami, škraboškami a kvetinami v odtieňoch royal blue, holly green, berry pink a light gold.

výrazne a exoticky vyzdobený vianočný stromček
Photo by @Clivia

Ak ste zástancom avantgardných aranžmánov, iste nebudete z takejto výzdoby sklamaný. Exotické vtáky ovešané korálkovými náhrdelníkmi môžu pokojne zdobiť aj váš interiér. Chcete dať prednosť farebným klenotom? Flitrované a zlaté mini lodičky ozdobia stromček skutočne prepychovo. Spolu s výraznými mašľami v sýtej zlatej, červenej a zelenej farbe, bude váš domov skutočne žiariť! Ako vystrihnuté z katalógu, nemyslíte?

Veľké, väčšie, najväčšie!

Až obrovské! Áno, hovoríme o vianočných guliach. Na svoj vianočný stromček môžete zvoliť extravagantnú veľkosť ozdôb a výnimkou nie sú ani sady gúľ. A tie môžu byť skutočne gigantické. Ide predsa o to, aby ste svojou vianočnou výzdobou zaujali a šokovali. Tak nech to má grády!

Moc energie

Takáto výzdoba má už na prvý pohľad južanský pôvod. Je prepychová rovnako ako svetové oslavy napríklad v Južnej Amerike! Okázalosť a extravagancia je vítaná. Stuhy a mašle by mali visieť zo stropu a nemali by chýbať ani veľké papraďové či monsterové listy. Intenzitu takejto luxusnej oslavy si môžete prispôsobiť na základe vlastných preferencií. Ak však chcete zaujať, nebojte sa ísť do extrémov a zvoľte si namiesto tradičných ozdôb tropické vtáky a gigantické vianočné gule! S takouto výzdobou sa za svoju „Christmas party“ vo veľkom štýle skutočne nebudete musieť hanbiť.

farebná vianočná výzdoba do moderného interiéru
Photo by @Clivia
Pohodová nálada

Stredobodom každého večierka je stôl a ten musí mať v tomto vianočnom prevedení skutočný šmrnc. Výrazné koktailové poháre na ňom nesmú chýbať. Ak chcete zaujať skutočne štýlovo, môžete ich dozdobiť napríklad zlatými slamkami (samozrejme z kovu, nie plastu) a farebnými „dáždnikmi“. Servítkam, kvetinovej výzdobe, ale aj vysokej sklenenej nádobe by ste na sviatočnom stole taktiež mali nájsť svoje miesto! Dobré jedlo je súčasťou tohto sviatku a pekne upravený stôl chuť maškŕt len podčiarkne.

krásna vianočná súprava na nápoje a vianočný punč
Photo by @Clivia

Vianočné symboly dokážu vo veľkej miere ovplyvniť našu náladu a pohodu. Tropická výzdoba a energické farby tento obľúbený sviatok v mnohých krajinách sprevádzajú. Mali by ste guráž vytvoriť si namiesto tradičnej výzdoby takúto neštandardnú oslavu? Napíšte nám do komentára, ako sa vám tento štýl vianočnej výzdoby páči.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie