Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Doprajte si počas sviatkov relax s antistresovými omaľovánkami

Kedy je lepší čas na vrátenie sa do detských čias, ak nie cez Vianoce…

V najbližších dňoch nás čaká veľa voľných chvíľ strávených doma, preto je dobre premyslieť, čomu budeme venovať svoj čas. Inšpirujte sa…

Vyfarbiť si svoje mesto

Túžite cestovať? Chcete sa poprechádzať uličkami romantického mesta a vidieť svet v iných farbách? Vyberte sa napríklad do ulíc Paríža a zistite, aké pamiatky sa skrývajú na 1,34 metroch leporelo omaľovánky Mon Petit Art. Po dokončení sa vaše dielo bude skvelo vynímať aj na poličke!

panoramico paris antistresová omaľovánka pre dospelých
https://www.bonami.sk/p/panoramaticka-skladacka-mon-petit-art-paris

3D omaľovánky sú pre skutočných „fajnšmekrov“, ktorých baví umenie. Vďaka 3D okuliarom dokonca uvidíte svoje výtvory vystupovať z knihy. Prepracované a originálne trávenie voľných chvíľ.

Kreativita a Hygge

K Vianociam iste patrí pokoj, harmónia a radosť. Dánsky fenomén Hygge to prezentuje nielen počas sviatkov, ale aj počas roka. Ak sa chcete o Hygge dočítať viac, neprehliadnite ani článok o šťastnej domácnosti. Zaujal vás tento životný štýl? Potom vám v zbierke kníh nesmie chýbať ani táto omaľovánka.

Relax a perfektná dávka optimizmu prichádza s omaľovánkou (pre ženy) s témami, ktoré všetky dobre poznajú. S mottom „Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie“ sme zaradili pohodovú a vtipnú omaľovánku do nášho zoznamu. Táto očarí všetky optimistky!:)

Na potulkách…

Pre cestovateľov, ktorých duch počas pandemickej situácie utrpel najviac, máme super tip na antistresovú omaľovánku  – Ostrovy. Je určená pre veľkých aj malých objaviteľov a snílkov, ktorí túžia po slobode a neobyčajných miestach. Už viete komu by ste práve túto konkrétnu omaľovánku podarovali?

Pri cestovaní ešte ostaneme… Tentokrát vďaka omaľovánke môžete spoznať ikonické stavby zo sveta a aj ich detailne skúmať. Omaľovánky Pixel Art sa hodia každému, komu nechýba túžba po poznaní, cestovaní a zbieraní zážitkov.

O kráse stovežatej Prahy písali mnohí. Pražský hrad, Karlův most či Staroměstské náměstí a ďalších 50 jedinečných motívov môžete spoznať aj vyfarbovaním ilustrácií v omaľovánke Antistresové omaľovánky Praha. Vytvoríte si tak svoj maľovaný album a keď ju najbližšie navštívite, budete ešte lepšie poznať jednotlivé zákutia a pamiatky hlavného mesta našich susedov.

Radšej pokoj a prírodu?

Ak však túžite utiecť z ruchu veľkomiest a radšej obdivovať harmóniu prírody na trhu, existuje veľké množstvo omaľovánok s prírodným motívom. Krásne vzory a zázrak prírody zaručuje uvoľnenie a pohodu.

Stačí pár pasteliek, voskoviek, vodových farieb, omaľovánka a nepríjemný stres či nepohodu sa vám po pár minútach podarí zo seba dostať. Dokonca existuje liečba umením, nazývaná aj Arteterapia. Primárne sa zameriava na rozvoj kreatívnych schopností v neobmedzenej miere.

Sviatky pokoja nám dávajú príležitosť zažiť relax a len tak si tvoriť. Tak čo hovoríte? Siahnete po niektorej z inšpiratívnych kníh? Napíšte nám!

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie