Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Čo preferujú mladé rodiny? Občianske vybavenie aj udržateľnosť

Blízko mesta aj prírody

Kde je zeleň, tam je zdravie. Každý, kto túži mať rodinu, chce, aby žila v zdraví. Toto je snáď najväčšou zmenou, ktorá v poslednom období nastala. Komunitné priestory prezentujú miesto pre rozvoj, zábavu aj oddych v obklopení zelene a prírodných materiálov. Množstvo zelene, nielen v interiéri, ale aj v exteriérových plochách, vypovedá o zmene stereotypov. Architekti dbajú aj na to, aby pekné zelené prostredie dotváralo celkový dojem a spríjemňovalo obyvateľom nových prestížnych bytov život. Prírodné materiály zohrávajú dlhé roky dôležitú rolu aj v interiérovom dizajne. Drevené podlahy, masívny, no minimalistický nábytok, či kožené doplnky a rastliny, sú súčasťou každého moderného interiéru.

krásny nábytok v moderne zariadenom interiéri
Photo by ASL
Úspech začína doma

Rodinné vzťahy sú dôležitou súčasťou našich životov. Náročné zamestnanie však môže tieto vzťahy časom negatívne ovplyvniť. Preto už v predstihu moderné rodinky myslia na také bývanie, ktoré ponúka priestor pre úspech vo všetkých oblastiach života, na ktorých skutočne záleží. Moderní ľudia vedia skĺbiť rodinu s kariérou, aby mohli dožičiť a dopriať príjemné prostredie sebe, partnerovi aj deťom. Tento fakt sa odzrkadľuje v dopyte, ktorý za posledné roky nastal na trhu s nehnuteľnosťami. Mnohé páry oslovujú rezidenčné projekty. Hoci je na Slovenku tento typ projektov čerstvou novinkou, záujem o ne si nachádza čoraz väčšiu obľubu. Predovšetkým u tých, ktorí si potrpia na exkluzivite, vyššom komforte a budovaní vzťahov.

exteriér krásneho rezidenčného domu
Photo by Tomaš Manina
Nový trend budúcnosti

Svetový trend bývania prišiel na Slovensko nedávno. Túžba po bezpečnej lokalite, výnimočnom verejnom priestore, kvalitných materiáloch a vyššom štandarde je nám prirodzená. Svoje nároky prispôsobujeme svojim životným podmienkam a čoraz častejšie si doprajeme komfort. Mladé rodiny a záujemcov o skutočne kvalitnú nehnuteľnosť spája uvedomelosť. Myslieť na seba, svoju rodinu, budúcnosť svojich detí aj planétu. Vďaka tomu vzniká dopyt po komplexoch, ktoré neškodia, ale podporujú tieto hodnoty. Bonusom je stabilné zázemie pre rodinu a priestor pre pohodu s výhľadom na pôvabné miesta.

vonkajšie priestory rezidnečného projektu Gansberg s výhľadom an ihrisko
Photo by Tomaš Manina
Životná úroveň sa zvyšuje

Lokalita zohráva dôležitú úlohu pri kúpe nehnuteľnosti. Nech už si vyberáme priestor na život v akomkoľvek meste, lokalita je jedna z kľúčových rozhodovacích parametrov. S polohou sa spája zároveň aj doprava a možnosť bezpečného parkovania. Mať vyššie nároky je nám prirodzené. Zaslúžime si bývať na miestach, ktoré nás prezentujú a charakterizujú. Už netúžime len po bytovke, v ktorej zabuchneme za sebou dvere a vyjdeme von, keď pôjdeme opäť ráno do práce. Rodiny a páry chcú byť dôkazom toho, že majú vybudované zázemie a môžu byť kvalitným vzorom.

slnečný deň a originálna výhľad z bytového komplexu Gansberg
Photo by Tomaš Manina

Hľadáte aj vy nehnuteľnosť pre svoju rodinu? Výber toho správneho miesta nie je ľahká úloha. Treba mu venovať dostatok času, aby ste boli s výsledkom spokojný. Napíšte nám, čo vy očakávate od svojho nového bývania a čo je pre vás pri výbere kľúčové. Budeme sa tešiť.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie