Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Ste po prebudení bez energie a elánu? Máme pre vás jednoduché riešenie problému

Poďte sa preto spolu s nami pozrieť na tie, ktoré zohrávajú vo vašej spálni významnú úlohu.

Menej pestrých farieb

Farby majú v našom živote veľký zmysel. V prípade spálne by ste však mali byť s ich výberom opatrní. Tie pestrejšie používajte len ako akcent alebo na prehĺbenie priestoru. Dominovať by tu mali pokojné neutrálne odtiene svetlo modrej, béžovej alebo jemne ružovej.

Kvalitné posteľné obliečky

Naše telo je vybavené množstvom veľmi presných a citlivých senzorov. Preto je zariadenie okolia spálne vhodnými a kvalitnými doplnkami správne. K tým najdôležitejším patria určite aj štýlové posteľné obliečky, ktoré vám pomôžu nielen rýchlejšie zaspať, ale sa cítiť počas spánku aj komfortne. Venujte pozornosť ich výberu a kvalitný spánok získate ako tú najlepšiu odmenu.

Jednoduchá výzdoba

Pre spánok je dôležité, aby bolo naše telo pripravené na odpočinok. A nakoľko je dôležitou súčasťou tela aj náš mozog, ktorý všetko vníma, mali by ste mu dopriať oddych tiež. Znamená to vybaviť priestor spálne minimálnym množstvom jednoduchých doplnkov, ktoré pred zaspávaním mozog nenútia premýšľať. Vyberte si preto na dekoráciu spálne niečo neutrálne a príjemné pre oči.

Spálňu pravidelne vetrajte, udržujte v nej správnu teplotu a poriadok. Úložné priestory vybavte jednoduchým, tichým a na ovládanie pohodlným posuvným systémom na vstavané skrine. V opačnom prípade sa chaos prostredia odzrkadlí vo vašej hlave a akákoľvek snaha o plnohodnotný odpočinok bude zbytočná.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie