Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Problémy s priestorom? Vybavte ho špeciálnym obchodným regálom

Možností, ako si vo všetkom nájsť ten správny režim, máte niekoľko. Moderné technológie, nástroje a zariadenia však neznamenajú automatický úspech. Občas stačí použiť aj niečo jednoduchšie, no o to účinnejšie. Univerzálne obchodné regály, vďaka ktorým sa vám podarí zorganizovať priestor v predajni alebo sklade bez veľkej námahy, môžu byť riešením.

Poďte sa s nami pozrieť na ich výhody.

Všestranný skladovací systém, ktorý vyrieši každý priestorový problém

Ceny nehnuteľností sú z roka na rok vyššie, preto sa pri ich kúpe snažíme ušetriť na ich veľkosti. To sa však odzrkadľuje na priestorovom komforte, ktorý potrebujeme nielen v osobnom živote. Aj v podnikaní si preto môžete vzácne metre štvorcové ušetriť originálnym úložným systémom a vybaviť ho kvalitným kovovým regálom.

Kovový regál predstavuje v tradičnom slova zmysle všestranný kus „nábytku“, ktorý je vhodný takmer pre všetko. Od skladovania tovaru alebo jedla po dokumenty a iné papiere. Kovový regál si môžete kúpiť na rôzne účely, jednak na osobné použitie v garáži alebo v domácej dielni, do kaviarní či v kúpeľni.

Police sú vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá v mnohých vlastnostiach prevyšuje nehrdzavejúcu oceľ. Aj vďaka tomu je konštrukcia regálu veľmi ľahká a mobilná.

Kovové regály postavíte a udržíte v čistote bez najmenšej námahy

Za všetko môže spomínaný odolný materiál použitý pri ich výrobe. Ako police sa používajú klasické kovové, modulárne odnímateľné MDF alebo drôtené police, z ktorých každá má svoju špecifickú nosnosť. Ľahko sa čistia a ešte lepšie odolávajú vplyvom okolitých podmienok. Celý systém konštrukcie regálu je úplne odolný voči korózii spôsobenej vodou a vlhkosťou, pretože hlavným materiálom regálu je odolný kov.

Výška políc je nastaviteľná a montáž vďaka bezskrutkovému systému veľmi jednoduchá, takže regály môžu rásť a prispôsobovať sa akémukoľvek priestoru.

Celá konštrukcia navyše veľmi dobre odoláva aj vysokým alebo nízkym teplotám, takže ich môžete v prípade potrieb použiť aj v exteriéri. Dizajn regálu má hladké, zaoblené povrchy a žiadne medzery, kde sa môžu hromadiť nečistoty. To im zaisťuje vysokú úroveň hygieny a estetický vzhľad, ktoré sú v dnešnom obchode veľmi cenené.

Preto, ak potrebujete vybaviť svoj obchod alebo domácnosť inteligentným úložným systémom, určite to skúste s nenáročným a cenovo prijateľným regálom.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie