Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Splňte si sen o krásnom a modernom bývaní v troch jednoduchých krokoch

Ktoré to sú, si povieme v našom ďalšom zaujímavom článku plnom užitočných informácií.

Každá izba by mala mať svoju dominantu

Spôsobov, ako ozvláštniť váš nový domov je niekoľko. Jedným z tých najjednoduchších je dodať každej miestnosti určité zameranie pomocou originálnych doplnkov a predmetov.

Má vaša izba krásny krb? Je v nej veľké okno? Skúste sem umiestniť konferenčný stolík alebo pohovku a vytvorte si priestor na príjemné posedenie. Pozor si ale dajte na použité materiály. Luxusne a na pohľad príjemne pôsobia drevo, kameň alebo iné dary prírody.

Preukážte teda svoje umelecké schopnosti a sklony vytvorením vlastného jedinečného interiéru pomocou týchto nápadov a vaša nová montovaná stavba sa stane oázou pokoja.

Snažte sa navrhnúť správne nastavenie

Osvetlenie dokáže robiť so zariadením interiéru divy. Ak chcete dosiahnuť atmosféru luxusu, použite tienidlá alebo závesné lustre s výraznými konštrukciami, ktoré sú vybavené originálnymi ozdobami.

O správne osvetlenie sa nestará len lampa alebo moderný LED pásik. Veľmi veľkú úlohu zohráva aj prirodzené denné svetlo, ktorého prúdenie do interiéru môžete veľmi jednoducho regulovať s pomocou štýlových vonkajších roliet. Sú mimoriadne odolné, dizajnovo krásne a okno zároveň dobre izolujú nielen pred svetlom a vonkajšími teplotami, ale aj hlukom.

Podlaha

Rovnako ako pohodlné miesto na sedenie v príjemnom tieni, by ste si mali zvoliť aj peknú podlahu. Pre severné zemepisné šírky sa odporúča viacvrstvová krytina. Napríklad parkety alebo vysoko kvalitné parketové dosky. Dobre korešpondujú s najrôznejšími farebnými schémami a štýlmi, aby vytvorili pevný základ, na ktorom môžete vytvoriť zvyšok svojho dekoru.

Vyberte si čistú neutrálnu farbu a uistite sa, že má podlaha pod sebou hrubú vrstvu izolácie. Doladiť to ešte môžete malými štýlovými kobercami. Orientálne vzory sú pre tých, ktorí chcú pridať svojmu domovu luxus, tou najlepšou voľbou.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie