Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Viete po čom doma kráčate? Laminátová vs. plávajúca podlaha

Overená klasika

Už sa stala naozaj klasickou, pretože zažila pred niekoľkými rokmi obrovský rast obľúbenosti a nachádzala sa takmer v každej domácnosti. Reč je o plávajúcej podlahe, ktorá je dodnes veľmi praktickou súčasťou bytov a domov. Je relatívne lacná, ľahko sa udržuje a rovnako sa aj inštaluje veľmi jednoducho. Dizajn týchto podláh je rôznorodý, no jedná sa hlavne o farby dreva, ktoré sa hodia takmer ku všetkému nábytku, ktorý v miestnosti budete mať. Drobnou nevýhodou môže byť veľká citlivosť na vodu, kedy sa môže stať, že sa podlaha zdurí a bude vŕzgať. V prípade, že na ňu budete dávať pozor a trochu sa o ňu starať, vydrží vám aj niekoľko rokov!

Znova populárna

Na rozdiel od podlahy citlivej na vodu tu môžeme hovoriť o podlahe, ktorá je odolná voči vode, hluku či drobným škrabancom. Laminátové podlahy sú totiž známe takmer všetkým, no mnoho ľudí v nich už nemá veľkú dôveru a chcú niečo lepšie. Dnes je to už iné. Tieto podlahy nie sú len jednofarebné a nepôsobia tak lacno ako kedysi, práve naopak. Lacné síce naozaj sú, ale môžu vytvoriť efekt neuveriteľného luxusu, prípadne zanechať dojem dreva. Vyzerajú totiž rovnako ako drevo, kameň alebo dlažba. Jednoducho sa udržujú a môžete si byť istý, že vám vydržia kvalitne inštalované aj niekoľko rokov. Dokonca, v prípade poškodenia, môžete vymeniť len časť bez nutnosti jej kompletného rozobratia.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie