Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Začiatok jari v záhrade značí aj viac domácich prác

Kosenie je práca pre každého

Už dávno nie sú potrebné pri kosení ručné a dlhé kosy, ktoré vám mohli veľmi škaredo ublížiť. Moderné stroje, ktoré sa dajú kúpiť v obchodoch a najmä výhodne aj na internete, si zamiluje každý domáci kutil. Či už máte malú alebo veľkú záhradu, nemusíte si obstarávať drahý stroj. Vyberajte podľa rozumu. Veľmi obľúbené sú v posledných rokoch práve aku kosačky, ktoré majú obrovské množstvo výhod. Výkon majú už rovnaký ako plne elektrické kosačky s káblom. Našťastie v tomto prípade sa nemusíte báť, že si prestrihnete elektrický kábel, keďže žiadny mať nebudete. Veľkosť batérie je v tomto prípade dostatočná, ale samozrejme, ak máte väčšiu záhradu, vôbec nevadí kúpiť si jednu náhradnú, ktorú budete nabíjať, zatiaľ čo s tou prvou budete už pracovať. Výhoda akumulátora je aj v tom, že je omnoho tichší a ľahší.

Existujú ale viaceré kosačky, ktoré sa dajú kúpiť, no netreba zabúdať, že všetky majú svoje výhody aj nevýhody. Ak u vás vyhráva cena, vyberajte podľa nej, pokojne aj na internete, kde vidíte nielen porovnanie výrobkov, ale aj spokojnosť zákazníkov. Tie benzínové už postupne prejdú do zabudnutia najmä z dôvodu potreby chránenia životného prostredia, prípadne toho, že ropy bude na výrobu benzínu stále menej. Pri káblových kosačkách je veľké riziko elektrického zásahu pri preseknutej šnúre od kosačky. Preto je potrebné pozerať sa na také, ktoré sú aj bezpečné, aj výkonné a rovnako aj čo najviac ekologické.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie