Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Umývadlá na dosku, trend, ktorý nezanikne

Umývadlo na dosku je nielen krásne, ale aj praktické. Do kúpeľne vnáša niekoľko skvelých výhod – predovšetkým to, že okolo neho získate veľký odkladací priestor. Ten môžete využiť napríklad pre dávkovač tekutého mydla, antibakteriálny gél, pohárik s pastou a zubnými kefkami, rôzne pleťové krémy či iné kozmetické prípravky. Odkladací priestor môžete skrášliť aj drevenou dekoráciou, voňavými guľôčkami, stočeným uterákom do roličky alebo napríklad živou kvetinou. Možnosti sú neobmedzené a záleží len na vašom vkuse.

Umývadlá pre konzervatívne typy aj milovníkov extravagancie

Ste konzervatívni? Alebo si potrpíte na extravaganciu? Umývadlá na dosku sa vyrábajú v rôznych tvaroch, výškach a vyhotoveniach. Milovníkov kubických tvarov potešia hranaté umývadlá, romantické typy ocenia oválny a okrúhly tvar a ľudia so sklonmi k extravagancii si môžu zvoliť netradičné riešenia. Nič nie je nemožné a dizajnéri každý rok prekračujú hranice doterajších možností.

Najväčší výber medzi umývadlami z keramiky

Najväčší výber samozrejme nájdete medzi keramickými umývadlami. Tie sú často ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou, takže na nich toľko nelepí prach ani ostatné nečistoty. Kvapky vody sa totiž zbalia do guľôčky a veľmi rýchlo skĺznu z povrchu preč. Neznamená to však, že by ste umývadlá už nemuseli umývať ani čistiť. Starostlivosť o nich je len jednoduchšia. Ľahko ich vyčistíte, bez toho, aby ste museli použiť silné čistiace prostriedky, či dokonca hrubú silu.

Keramické umývadlo na doske
Zdroj foto: Ravak
Kamenné a sklenené umývadlá ako nevšedné riešenie

Kto ale hovorí, že umývadlo na dosku musí byť len biele a keramické? Dnešný trh ponúka rôzne varianty materiálov a farebných vyhotovení. Na svoje si prídete aj keď ladíte kúpeľňu do prírodných farieb a chcete sa odlíšiť. Práve pre vás sú kamenné a sklenené umývadlá na dosku ako stvorené. Poskytnú vám nevšedný design a stanú sa dominantou celej kúpeľne.

Potrebujete špeciálny typ stojankovej umývadlovej batérie

Pri výbere umývadla na dosku nezabudnite ani na vhodný typ umývadlovej batérie. Výrobcovia vyrábajú špeciálne stojankové umývadlové batérie navrhnuté práve k umývadlu na dosku. Tieto batérie sú oproti ostatným umývadlovým batériám vyššie. V interiéri pôsobia veľmi dizajnovo a elegantne. K umývadlovým misám sa hodia aj podomietkové umývadlové batérie, ktoré vyzerajú veľmi luxusne. Nezabudnite si k nim ale obstarať aj vhodné podomietkové teleso, inak podomietková umývadlová batéria nebude fungovať.

SANITINO

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 6x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie