Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Zatvorené obchody vás nemusia trápiť: Šijací stroj to istí

Keď to inak nejde…

Ak ste sa doteraz s myšlienkou vlastnej kreatívnej tvorby len pohrávali, je na čase ju zrealizovať. Ušiť základné kúsky oblečenia nie je nijak náročné, vyžaduje to len trochu zručnosti a trpezlivosti. A samozrejme šijací stroj, ktorý môžete kľudne zohnať z druhej ruky, aby sa vám investícia do nového koníčka zbytočne nenavýšila. Jednoduché strihy detského oblečenia nájdete na internete a dopátrate sa aj k inštruktážnym videám. Ideálnym materiálom na ušitie teplákov či mikín je teplákovina.

Na leto ľahšie materiály

Pre nadchádzajúce teplé dni je vhodná nečesaná teplákovina alebo teplákovina modal. Je vzdušná, ľahká a veľmi dobre spracovateľná. Ak pri šití použijete ihlu s guľatou hlavičkou, materiál dobre ochránite. Teplákovinu zoženiete aj ako metráž. Cena tohto materiálu je veľmi priaznivá, vďaka čomu sa nemusíte obávať, že by vás prvotné nepodarené výtvory finančne zruinovali. Ak zvládnete tento materiál, môžete sa pustiť do odvážnejších kúskov a trebárs sa odhodláte „spichnúť“ niečo aj pre seba. Za odmenu si tak môžete ušiť napríklad slušivé letné šaty.

Látky vhodné na šitie

Na Bubulákovo.sk nájdete širokú škálu látok vhodných pre domáce tvorenie. Okrem látok určených na šitie tu narazíte aj na množstvo ďalších materiálov napríklad na háčkovanie, štrikovanie či tvorbu rôznych dekorácií alebo bytových doplnkov.

Ba čo viac,  zoženiete tu všetky ďalšie potreby pre šitie či ďalšie tvorenie.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 7x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie