Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Premeňte staré na nové: DIY dekorácie do záhrady

Raz, dva, tri a máte hotovo

Obyčajnú drevenú paletu dokážete niekoľkými jednoduchými úpravami premeniť na vkusný stojan na kvetináče. Ak chcete, aby pôsobil rustikálne, nemusíte paletu obrusovať, ani natierať. Ak však máte pocit, že vašej záhrade chýba farebne zaujímavý prvok, pretrite drevo ľubovoľnou farbou. Z výsledku budete nadšení. 

Zaveste ho alebo len tak položte kamkoľvek sa rozhodnete. Koleso z voza alebo bicykla je ďalšou dekoráciou, ktorá skrášli vašu záhradu bez väčšej námahy.

Vyhrajte sa s farbami 

Nevzhľadný rebrík stačí obrúsiť a natrieť. Pri výbere farby sa nebojte popustiť uzdu svojej fantázie. V záhrade plnej zelene dokonale vynikne obyčajná biela. Môžete však siahnuť po červenej, žltej alebo modrej. Aby ste povýšili túto jednoduchú dekoráciu na vyšší level, pripevnite na jednotlivé schodíky kvetináče s vašimi obľúbenými kvetmi. 

Ani stolička, ktorá vám v domácnosti zavadzia, nemusí skončiť medzi odpadom. Rovnako, ako v predošlých prípadoch, je všetko na vašej predstavivosti a šikovných rukách. Ak budete chcieť do výroby zapojiť aj deti, nechajte ich, nech ju pomaľujú podľa seba. Vyniknúť môže aj prirodzená patina dreva. 

Myslite vo veľkom 

Ostali vám po rekonštrukcii staré dvere? Ak si trúfnete zakomponovať ich vo vašej záhrade, budete odmenení skutočne originálnou dekoráciou, ktorá pritiahne pozornosť každého návštevníka vášho zeleného kráľovstva. Veľká plocha si priam pýta vašu kreativitu. Pripevnite na ne domček pre hmyz, vtáčiu búdku, stojan na kvetináč či zrkadlo. 

Trúfli by ste si na výrobu takýchto záhradných dekorácií? Budeme sa tešiť na vaše reakcie v komentároch.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 3x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie