Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

3 jednoduché tipy na to, ako si vybrať pekné obliečky do spálne

Pri prezeraní veľkého množstva obliečok v ponuke sa môže stať, že si nebudete vedieť vybrať konkrétne obliečky. Bavlnené obliečky zoženiete v každej farbe a s rôznymi motívmi. Ako si vybrať? Tieto 3 jednoduché tipy vám pomôžu zútulniť si vašu posteľ a spraviť z nej miesto, kam sa budete každý večer ešte viac tešiť.

1. Majte už vopred predstavu o tom, čo chcete

Nie je nič zlé na tom, ak sa radi inšpirujte priamo v predajni alebo čakáte na to, kedy vám niečo padne do oka. Avšak, najmä nerozhodní ľudia môžu mať potom problém vybrať si. Skúste si preto už vopred predstaviť, aké farby sa vám do spálne hodia, aký materiál je vám príjemný alebo sa skúste poradiť s manželom či partnerom. Uvidíte, že pri nakupovaní sa vám bude rozhodovať ľahšie.

2. Všímajte si dôležité informácie

Veľmi dôležitou informáciou sú rozmery. Ak nepoznáte rozmery vašej periny a vankúša, zmerajte ich. Na základe veľkostných tabuliek budete potom vedieť vybrať tú správnu veľkosť. Rovnako dôležitou informáciou je materiál, z ktorého sú obliečky vyrobené. Nielen materiál, ale aj ich vzhľad, môže byť totiž lesklý alebo matný.

3. Doplnky vedia zlepšiť dojem

Ak chcete, aby vaša posteľ vyzerala pekne a upravene, možno ste už premýšľali nad tým, ako ju vyšperkovať. Môžete si napríklad vybrať peknú farebnú posteľnú plachtu, ktorá len zvýrazní vaše obliečky. Pri plachte si dajte tiež záležať na rozmeroch a materiály. Následne môžete pridať dekoračné vankúše, mäkučké deky alebo tzv. „spodnú sukienku“ na posteľ.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 8x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie