Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Aké interiérové trendy pristanú vašej obývačke?

Nábytok, ktorý nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne úložný priestor

Dnes neslúžia obývacie izby len na stretávanie sa s rodinnými príslušníkmi žijúcimi v jednej domácnosti, ale ľudia si do nich pozývajú svojich priateľov, kamarátov a organizujú v nich rôzne párty. Práve z dôvodu praktickosti sa interiérové trendy zameriavajú predovšetkým na minimalistický nábytok do obývačky, ktorý poskytne síce potrebný úložný priestor, ale nezaberie príliš veľa miesta v miestnosti. Najmä panelákové obývačky sú priestorovo obmedzené a ak chcú majitelia bytov moderné a praktické vybavenie, musia staviť predovšetkým na minimalistický nábytok.

Moderný TV stolík ako náhrada mohutných obývacích stien

Ak plánujete nanovo zariaďovať obývačku, určite zakomponujte do svojej obývačky praktický a hlavne moderný TV stolík. Veľmi obľúbené sú retro stolíky, avšak moderné TV stolíky sa predávajú viac. Odporúčame vyberať moderný TV stolík, ktorého korpus je vyrobený z laminátovej drevotriesky a fronty sú z MDF dosiek v lesklom prevedení. Jedná sa o moderný, ale zároveň minimalistický nábytok moderných obývačiek, ktorý určite zapasuje aj do tej vašej.

V prípade, že si plánujete zariaďovať obývačku minimalisticky, ale v industriálnom štýle, z TV stolíkov uprednostňujte TV stolíky, ktorých korpus a fronty sú z laminátovej drevotriesky v tmavšej hnedej farbe v kombinácii s antracitovou farbou. K modernému TV stolíku nie je potrebné kombinovať žiadne iné skrinky, otvorené police. TV stolíky majú v sebe potrebné šuflíky, ktoré poskytnú priestor na osobné veci, dokumenty a zároveň pomôžu efektívne zamaskovať káble z TV a inej techniky umiestnenej na TV stolíku.

Zásuvková komoda ako praktický úložný priestor

Ak vám vysoké skrinky, ktoré sú súčasťou obývacích zostáv, príliš nevoňajú a neviete si ich predstaviť v interiéri, skúste k TV stolíku zladiť zásuvkovú komodu. Kým oproti sedačke, resp. pohovke bude dominovať moderný TV stolík, kúsok od neho môžete umiestniť praktickú zásuvkovú komodu. Poskytne úložný priestor na viac vecí a vôbec nebude pôsobiť rušivo ani v menších obývačkách. Práve naopak, na tak malom priestore dokáže efektívne doplniť samotný TV stolík a poskytovať pritom aj úložný priestor Zásuvkovú komodu materiálovo, ale predovšetkým farebne zlaďte s moderným TV stolíkom.

Komoda na nôžkach
Zdroj foto: Photo by Nathan Oakley on Unsplash

Zo zásuvkových komôd vás môžu zaujať predovšetkým tieto – zásuvkové komody v kombinácii škandinávskeho štýlu s modernosťou, kde drevené nohy a rukoväte sú prevzané zo škandinávskeho štýlu a moderný štýl na tejto komode rozpoznáme vďaka povrchovej úprave s vysokým leskom. Veľmi obľúbené sú aj tzv. kombinované komody. Sú to komody, ktoré okrem úložného priestoru v podobe zásuvok ponúkajú aj otvorenú priehradku so sklenenou policou.

Štýlové dekorácie

Čo by to bola za obývačka bez štýlových dekorácií?! Ak hľadáte interiérové trendy, ktoré pristanú vašej obývačke, práve štýlové dekorácie do obývačky v podobe dizajnových nástenných hodín, pekných svietnikov, moderných obrazov na plátne a pekných nástenných, či stojacích zrkadiel vašej obývačke rozhodne pristanú. Skvele sa vám budú kombinovať práve s modernými TV stolíkmi, zásuvkovými komodami, či kvalitnými pohovkami a sedačkami.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 8x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie