Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Pánsky štýl a jeho čaro: Tieto prvky ho charakterizujú

1. Farby

Farby dokážu úplne zmeniť atmosféru a celkový vzhľad interiéru. Ak chcete, aby pôsobil viac pánsky, siahnite skôr po tmavších farbách, ktoré doplníte neutrálnymi a bledšími prvkami. Pri ich kombinácii je dôležité nájsť balans, ktorý vyhovuje vám.

2. Vzory

Od farieb sa posuňme k vzorom. V zásade platí, že aj výrazným geometrickým vzorom nešliapnete vedľa. Pánsky štýl definujú čisté línie a ostré hrany. Opäť je len na vás, či geometrické tvary necháte vyniknúť na stene, koberci alebo doplnkoch a dekoráciách.

3. Materiály

Pri výbere materiálov sa zamerajte na surové materiály. Drevo, kameň aj kov, všetky svedčia pánskemu štýlu. Drsné a neopracované povrchy pôsobia skutočne dizajnovo. Aj v prípade stien pokojne priznajte betón alebo tehlu.

4. Dekorácie

S tými to nemusíte preháňať. Kvantitu nahraďte kvalitnými kúskami. Aby ste vniesli do priestoru jedinečný štýl a atmosféru, nebojte sa investovať do unikátnych dizajnových kúskov. V modernom interiéri si nájde miesto aj kontrastný kúsok zo starožitníctva.

5. Umenie

Poslednou bodkou môže byť aj jedinečný kúsok v podobe umeleckého diela. Vašu snahu o eleganciu pozdvihne na úplne inú úroveň obraz či iný kúsok, z ktorého sa budete tešiť pri každom pohľade naň.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Krystyna Róż-Pasek (@roz.pasek_art)

Čo by ste povedali na pánsky štýl u vás doma? Napíšte nám váš názor do komentára.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 3x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie