Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Ako si zariadiť dom? Aj takéto trendy priniesol rok 2021

Industriálny štýl a vintage

Do módy sa tento rok nepopierateľne dostáva ako industriálny, tak aj vintage štýl. Industriálny štýl čerpá inšpiráciu zo starých tovární a do interiérov vnáša určitú hrubú eleganciu. Naopak, vintage štýl pracuje skôr s retro prvkami a stavia najmä na kontraste. Takže pokiaľ uvidíte nejaké pekné kúsky v bazároch s nábytkom neváhajte!

Neutrálne aj energické farby

Rok 2021 sa nesie v znamení jemných neutrálnych farieb. V trende je stále pudrovo ružová aj horčicová. Do trendu sa vracia béžová farba, už dnes sa vyskytuje veľa moderného nábytku, ktorý túto farbu využíva a farba, ktorá bola roky považovaná za fádnejšiu sa teda dostáva do popredia. Je možné, že sa v priebehu roka do interiérov začne dostávať naopak aj viac sviežejších farieb, ktoré nás nakopnú po stagnujúcom roku a naladia na lepšiu vlnu.

Čo si myslíte vy? Kam sa posunie interiérový dizajn v tomto roku? Na vaše odpovede sa tešíme v komentároch.

Matej

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 3x
  • 0x
  • 4x
    Petra Beňová
    06/10/2021
    13:44

    Pokiaľ si zariaďujete dom a zvažujete krb, určite si pozrite stránku HT design. Majú krásne moderné dizajny, ktoré očaria každého.

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie