Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Premeňte vaše auto na pojazdný hotel a užite si leto snov

Pre sladké sny

Ak vám to rozmery vášho auta dovoľujú, vložte na sklopené zadné sedadlá a priestor kufra matrac. Na výber máte zo špeciálnych matracov prispôsobených práve do interiéru auta, no menej náročným bude stačiť aj klasický nafukovací matrac. Ak si už vyberiete, máte väčšinu starostí za sebou. 

Pohodlie na prvom mieste

Aby ste sa vo vašom aute cítili čo najpohodlnejšie, myslite na deky a vankúše, ktoré ho premenia na nepoznanie. 

Atmosféra na nezaplatenie 

Aby ste ju dosiahli, nepotrebujete veľké investície. Ak chcete zútulniť a rozžiariť váš dočasný domov na kolesách, vezmite si so sebou aj svetielka, ktoré sa postarajú o dokonalú dovolenkovú atmosféru. Na osvetlenie by ste mali myslieť aj z praktických dôvodov. V aute sa vám určite zíde menšia lampička na baterky, ktorou si posvietite napríklad pri čítaní knihy.

Všetko poruke 

Pri praktických kúskoch ešte ostaneme. Aby ste mali dostatok miesta a zároveň vždy našli všetko, čo potrebujete, myslite na šikovné riešenia a využite priestor v aute na maximum. Na sedačky môžete pripevniť závesné vrecúška, do ktorých odložíte napríklad mobil, zubnú kefku a ostatné veci, ktoré potrebujete mať poruke. S organizáciou vám pomôžu aj rôzne boxy a debničky. 

Užívajte si súkromie 

Pre dokonalý pocit súkromia určite siahnite aj po sieťkach na okná. Tie vás ochránia pred slnkom, hmyzom a doprajú vám súkromie a pokoj. Ak máte na oknách auta fólie, pokojne vám postačia aj tie. 

Okrem vylepšení interiéru nezabudnite pred cestami skontrolovať aj technický stav vozidla. Základom sú správne nafúkané pneumatiky a rezerva, kontrola hladiny oleja, chladiacej kvapaliny či vody v ostrekovačoch.

Vedeli by ste si predstaviť kempovanie v aute? Napíšte nám do komentára, čo si o tomto nápade myslíte. 

Mirka 

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 8x
  • 0x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie