Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Drevená podlaha a stena v jednom na celý život

Pri tomto prevedení sa najčastejšie využíva typ drevenej podlahy ako je buk a dub, ktorý veľmi dobre odoláva vlhkosti a svetlu. Ak sa vám zdajú tieto tipy opozerané a tuctové, prirodzený efekt vytvára brezové či borovicové drevo. To však pôsobením svetla mení farbu. V súčasnosti sa na Slovensko dovážajú aj drevené podlahy z exotických drevín ako: Merbau, Iroko, Doussie, Keranji, Punah, Teak, Kempas, Kulim, Ipe, Seminai a mnoho ďalších.

Tento prírodný a obnoviteľný materiál musí byť príjemný na dotyk i na pohľad. Drevené podlahy korešpondujú s akýmkoľvek štýlom zariadenia. Ich čaro, neopakovateľná vôňa, vzhľad a príjemný povrch patria medzi najviac cenené vlastnosti. Drevo nič neimituje a navyše sa podieľa na vytváraní zdraviu prospešného prostredia. Drevo ako stavebný materiál je neodmysliteľná súčasť klasického stavebníctva a obľúbenec interiérovej architektúry sa vracia do súčasných príbytkov ako osvedčená “trvalka”.

Drevená podlaha bude vašim dlhoročným služobníkom pre svoju vysokú životnosť a ľahkú renováciu. Štýlový a nadčasový charakter drevenej podlahy zapadne do každého módneho štýlu a zaručene pozdvihne akýkoľvek interiér.

Rozmýšľali ste nad drevenou podlahou prepojenou s vašou stenou? V komentároch pod článkom nám dajte vedieť, aké skúsenosti máte vy.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie