Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Koniec nudnej bielej: Čierne obklady na stenu oživia váš interiér

Čierny obklad je univerzálnym a nadčasovým doplnkom každej obývačky, kuchyne či inej miestnosti v dome. Tento výrazný dizajnový materiál je svojou farbou netradičný, preto nie je potrebné obkladať všetky steny miestnosti. Aj jedna čierne obložená stena dodá akémukoľvek interiéru patričnú atmosféru a zároveň sa stane živým prvkom v miestnosti. V niektorých miestnostiach, ako napríklad v kuchyni, to nemusí byť ani jedna celá stena, ale iba jej časť. Či už dolná, vrchná alebo stred ako napríklad v spálni. Možností je veľmi veľa a je len na vás, kde čierny obklad umiestnite.

Veľkou výhodou čiernych obkladov je ten, že ich môžete pomerne jednoducho zladiť s rôznymi inými farebnými schémami a štýlmi. Vďaka zaujímavej súhre tieňov a hĺbky sa stáva čierny obklad na steny čoraz viac používateľnejším materiálom. Ukradne nejednu pozornosť a krásne kontrastuje so svetlejšími odtieňmi v dome.

Ak ste teda pripravení na použitie čiernych obkladov, buďte si istí, že na váš domov nikto len tak ľahko nezabudne.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie