Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Ako efektívne chrániť vašu novú výrobnú halu?

Postaviť novú výrobnú halu už dnes nie je takým problémom, ako tomu bolo v minulosti. Vďaka inováciám v oblasti technológií môže vaša nová montovaná hala stáť v priebehu niekoľkých týždňov. Okrem samotnej stavby haly by ste však veľký dôraz mali klásť aj na jej ochranu či už pred prírodnými podmienkami, alebo vandalizmom. My vám v dnešnom článku priblížime niekoľko technológií, ktoré vám s ochranou takejto haly môžu pomôcť.

Prevetrávané fasády

Dôležitosť fasády môžeme čoraz viac vnímať nielen pri bežných obytných domoch, ale aj spomínaných halách či administratívnych budovách. V tomto segmente najväčší trend tvoria prevetrávané fasády, ktoré sú vyrobené z modulárnych panelov kaziet či profilov.

Populárnymi sa stali nielen kvôli svojim vynikajúcim ochranným vlastnostiam, ale aj prívetivému dizajnu, ktorý si môžete upraviť presne podľa vašich potrieb. Panely, ktoré tieto fasády tvoria, je totiž možné kúpiť v niekoľkých farbách. Vy tak pri zariaďovaní môžete popustiť uzdu fantázie.

Pevná strecha

Ďalšou vecou, ktorú je potrebné pri hale chrániť je jej strecha, kde je dôležité jej samotné upevnenie. Preto vám pri stavbe odporúčame staviť na pevné oceľové konštrukcie na strechy, pri ktorých získate istotu, že takáto konštrukcia bude držať niekoľko rokov. Výhodou oceľových konštrukcií však nie je len samotná odolnosť, ale aj pomerne nízka hmotnosť.

Nezanedbajte to

Inštalácia ochranných prvkov, o ktorých sme písali vyššie, je nemenej dôležitá ako samotná stavba haly, a preto ich výber určite nezanedbajte. V ideálnom prípade stavte na výrobcu, ktorý vám okrem samotnej haly dokáže zabezpečiť aj spomínané ochranné prvky a ďalšie komponenty.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie