Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Doprajte svojim deťom tie najkrajšie okamihy detstva

Farebný svet detských bazénov

Ktoré dieťa by nemilovalo čľapkanie vo vode od malička? Tí najmenší sa už nevedia dočkať letných prázdnin, aby mohli ísť s rodičmi na kúpalisko alebo k moru a užívať si slnko, teplo, plávanie, detské hry v bazéne. A čo by sme nedopriali svojim deťom? Veď keď je dieťa šťastné a spokojné, vtedy sme šťastní aj my.

Čoraz viac populárnejšími sa stávajú v súčasnosti suché bazény s rôznymi farebnými guličkami pre deti. Najmä však tie najmenšie do troch rokov, aby mohli rozvíjať svoje kognitívne schopnosti a myslenie prostredníctvom hry. Existujú celé penové zostavy, s ktorými sa dokáže dieťa zabaviť dlhé chvíle a my môžeme popritom upratovať, variť, starať sa o domácnosť a máme dieťa pod dohľadom.

Skrášlite a spríjemnite svojim deťom ich „kráľovstvo“

Možno si pamätáme dodnes naše detské časy, keď sme mali svoju izbu a hocikto nemohol do nej vstúpiť. Samozrejme, rodičia do nej vchádzali, či sa nám to páčilo, alebo nie, ale iní veľmi také výsady nemali. Detská izba bola jednoducho naším kráľovstvom, v ktorom sme boli kráľmi my sami. A veľmi radi sme si nalepovali na skriňu či stenu rôzne plagáty obľúbených hercov, spevákov, hudobných skupín, športovcov alebo rozprávkových postavičiek. A vďaka nim sme sa cítili šťastne, spokojne a hlavne príjemne.

Aj dnes, keď máme vlastné deti, môžeme im chvíle strávené v detskej izbe spríjemniť napríklad zaujímavými, štýlovými nálepkami na stenu, ktoré nielen oživia izbu našich detí, ale dokážu vyčariť na ich tvári úsmev. Medzi menšími deťmi sú veľmi obľúbené nálepky na stenu s rozprávkovými motívmi alebo so zvieratkami. Zároveň sa tak učia poznávať prírodusvet okolo seba. Samozrejme, môžete siahnuť aj po iných motívoch, ktoré potešia najmenších a budú sa vo svojom „kráľovstve“ cítiť ako králi a kráľovné.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 6x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie