Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Pripravte váš interiér na filmový večer s Harry Potterom

Pohodlie

Aby ste si váš obľúbený film mohli vychutnať v pohodlí, myslite na príjemné sedenie. Chýbať by preto nemali deky a vankúše. Aby ste atmosféru dotiahli do dokonalosti, môžete vybrať kúsky, ktoré sa farbami či vzormi hodia k téme filmu.

Tip od nás: Ak pozývate na filmový večer viacero kamarátov či známych, pripravte deky vo farbách jednotlivých fakúlt Rokfortu a nechajte ich, nech si vyberú tú svoju.

Atmosféra

Aj Harry Potter si čítal pod dekou. Výnimočnú atmosféru si môžete navodiť aj vytvorením „bunkra“ z diek či plachiet. Tento trik určite oceníte aj vtedy, keď si film budete chcieť pozrieť s vašimi detičkami. Nielenže si užijete doslova čarovné chvíle s vašimi ratolesťami, no vytvoríte im aj nezabudnuteľné spomienky. Váš bunker ešte doplňte vankúšmi a dekami a užite si pohodlie po svojom.

K atmosfére jesenných večerov nepochybne patria aj svetielka a sviečky. Aby obrazovka či plátno na stene vynikli, zaveste reťaz so svetielkami okolo nich. So svetielkami a sviečkami nešetrite ani v interiéri. Pri zhasnutom svetle vyniknú a vyčarujú skutočne magickú atmosféru. K tomuto obdobiu sa skvele hodia vonné sviečky s vôňou škorice, či tekvicového korenia. Výber je však len na vás.

Niečo pod zub

Vedeli ste, že aj Harry sa liečil čokoládou? Áno! Preto by niečo dobré pod zub nemalo chýbať ani pri pútavom príbehu jeho dobrodružstiev na Rokforte. Správny fanúšik má doma určite aj hrnček s čarodejníckou tematikou. Naplňte ho horúcou čokoládou, čajom alebo ďatelinovým pivom, ktoré pil Harry a jeho kamaráti v bare U troch metiel.

Nezabudnite ani dobroty ako popcorn či sušienky a k perfektnému večeru pri filme vám nič nebude chýbať.

Ktorý film s Harry Potterom máte najradšej? Napíšte nám do komentára.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 0x
  • 2x
  • 7x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie